fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræner til online HUNDETRÆNING - hvalpe og hunde i alle aldre

Online Hundetræning

Online Hundetræning 100% skræddersyet til dig og din hund

Velkommen!

I disse tider er online hundetræning, online hundeøvelser og online informationer attraktive og derfor tilbyder jeg da også denne form.

Vi har travlt i vores hverdag, men vi har stadig de samme mål og værdier omkring vores hunde, børn og alt andet i vores liv. Værdierne og ambitionerne er bestemt ikke blevet mindre, tværtimod.

Der er dog stadig kun 24 timer i døgnet, derfor tror jeg at online hundetræning, eller generelt online tilbud er attraktive, fordi vi kan tilpasse det vores hverdag.

Online Hundetræning 100% skræddersyet stor pakke

Min form for online hundetræning fungerer på den måde, at det er DIN HUND som er i fokus

Det betyder således, at det er din hund som er skuespilleren på videoerne, dine problematikker og dermed en 100% skræddersyet online hundetræning – tilpasset din hverdag, din hund og dens behov, din families behov.

Jeg har blandt andet haft kunder, som af job har været ret udfordret i forhold til at kunne planlægge et mødetidspunkt, fordi deres funktion/titel har været af AKUT, tilkalder faktoren.  Det betyder altså, at det kan svært at tilkøbe sig god og faglig rådgivning og på samme tid passe sit job.

Heri er der så muligheden for at få en god og faglig rådgivning, fordi man ene og alene selv styre hvornår man har tid til det enkelte og på samme tid, stadig får den personlige kontakt, og sparring, der tit og ofte mangler i et onlineforløb som man finder de fleste steder.

Online hundetræning - 100% skræddersyet til dig og din hund

Du får denne værdi på Online Hundetræning ved Hunde-Liv

Mulighed for at købe den pakkeløsning der passer lige præcis til dig og din hund – for at få 100% ubegrænset videoanalyse så skal du vælge den store pakkeløsning. Alt andet rådgivning i form af lydbeskeder og tlf. samtaler er altid ubegrænset uanset hvilken pakke. 

Læs mere om de forskellige pakkeløsninger herunder:

Online Hundetræning 100% skræddersyet Lille pakke

Online Hundetræning 100% skræddersyet mellem pakke

Online Hundetræning 100% skræddersyet stor pakke

Ubegrænset telefon, onlinemøde, lydbeskeder – sessioner du måtte have behov for – altså en personlig levende sparringspartner. (dog med forbehold for 24 timers svarrate)

Det kan bestemt betale sig at få en god opstartsrådgivning, altså en rådgivning før man får hunden hjem, hvalpen hjem. Heri ligger mange spørgsmål og tanker, som du ikke længere står alene i og med.

Ubegrænset videodeling af dig og din hund, som jeg så analyserer og vender tilbage, med et besyv på at få løst eller besyv på at nå målet. Enten via en telefonopringning, lydbesked eller onlinemøde, hvad end der lige passer på den enkelte problematik. (dog med forbehold for 24 timers svarrate)

Min Vision og dermed Værdien i Online Hundetræning ved Hunde-Liv

Jeg tror ene og alene på, at den personlige kontakt stadig er den førende faktor, indenfor alt ny viden, eller i hvert fald muligheden for at kunne få en sparring og derved opnå en sikkerhed for at man er på rette spor. 

Det at man som hundeejer, hvad end man er nybegynder eller garvet i titlen, kan føle sig tryk i sin gøren, skaber vejen for den grundlæggende sikkerhed og dermed giver trygheden, for at fuldføre målet og få den hund man ønsker sig. 

Du vil altså ikke ved Online Hundetræning modtage en masse videoer, hvori jeg laver en masse øvelser, som du så på bedste vis, skal prøve at udfærdige ene og alene hjemme i stuen. 

Du får derimod ved Online Hundetræning – Hunde-Liv en støttepædagog, en sparringspartner, en der er på når du står og mangler råd, eller blot vil føle dig tryk i det du gør.

Min form for Online Hundetræning 100% skræddersyet stor pakke fungerer på den måde, at det er DIN HUND som er i fokus.

Det betyder således, at det er din hund som er skuespilleren på videoerne, dine
problematikker og dermed en 100% skræddersyet online hundetræning – tilpasset
din hverdag, din hund og dens behov, din families behov.

Se en video hvor jeg taler ind i min overbevisning omkring denne form for Online Hundetræning – Relations opbygning hund og menneske imellem:

https://youtu.be/QGGeJ8pSS84 

Kvalitetshundetræning til dig og din hund.

 • Du og din hund er i centrum, jeres problematikker, tilpasses jeres behov.
 • Du og din hund, har og får altid en faglig rådgivning, lige ved hånden.
 • Du og din hund vil blive set, mødt og hørt.

Hvordan lærer jeg min hund at gå pænt i snor?

Svaret er – Relationen dig og din hund imellem er absolut det vigtigste, for at nå lige præcis det mål man nu engang ønsker, skal relationen være god, stærk og positiv.

Start din rejse med god og faglige rådgivning allerede i dag læs mere herunder:

Hunde-Liv

Uundværlig viden

Min Mission

Jeg har mange kunder som ene og alene føler sig usikre på det de gør, eller bliver overbebyrdet af alle de meninger, holdninger og mål der nu engang måtte være til det at holde hund.

Google er min ven, eller Facebook er min støtte, som mange yder i stort omfang. Her kan man finde utrolig mange meninger og holdning, som tit og ofte gør den enkelte usikker og forvirret. 

I min optik skal man som ejer føle sig tryk og hvile i opgaven før man på nogen måder kan opnå et godt og positivt resultat. 

Din hund mærker din energi, og hvis du ikke føler dig sikker i din træning eller blot er forvirret over hvilken vej du skal vælge, så bliver din hund forvirret og det giver absolut ingen positive mål. 

Jeg får tit disse spørgsmål ved Online Hundetræning

 • Hvad er din holdning til hundekravlegård?
 • Hvad er din holdning til at hunden skal sove i bur om natten?
 • Må min hund sove i sengen?
 • Må min hund ligge i sofaen?
 • Skal min hund bærer sele eller halsbånd?
 • Skal min hund bruge flexline eller kort snor?
 • Hvorfor trækker min hund?
 • Hvordan lærer jeg min hund at gå pænt i snor?
 • Hvorfor og hvordan stopper jeg min hund i at bide mig i hænderne, når vi leger?
 • Hvad gør jeg når min hund gør, jeg har læst at jeg skal ignorere den, men det virker ikke?
 

Der er ligeledes mange veje til målet, hvad end det er at forstå sin hund eller blot lave en enkelt øvelse, der findes altså i min optik IKKE KUN EN VEJ, men mange veje, og de skal tilpasses din hunds personlighed og så sandelig også dit liv og dermed hverdag og formåen. 

Den vigtige pointe i dette, er at jeg mener, at hvis du hviler i opgaven, så kan du nå helt til tops, nå dit mål, få den familie hund du ønsker, og med det, skal du selv reflektere over hvad du føler er det rigtige for dig og din hund. Selvfølgelig får du også den faglige refleksion, og de forskellige syn på hver enkelt problematik.

Det er vigtigt, at man ikke låser sig fast i et spor, fordi nogen har en bestemt holdning til et eller andet, i hundetræning er det grundlæggende at man har en god og stærk relation og dermed kommunikation hund og menneske imellem. 

Det er absolut det vigtigste, og for at nå lige præcis det mål man nu engang ønsker, skal relationen være god, stærk og positiv. Først her kan man i min optik bygge hunden op og derved finde vejen. 

Det står jeg selvfølgelig klar til at hjælpe dig med i Online Hundetræning ved Hunde-Liv

Køb Aktiveringslegetøj til hunde:

https://www.hunde-liv.dk/vare-kategori/aktiveringslegetoejtilhunde-mentalstimulering-nr1someruundvaerligtildinhund/

Køb kvalitetsfoder til hunde her:

https://www.hunde-liv.dk/vare-kategori/kornfrittoerfodertilhunde/

Skriv til mig - Så finder vi løsninger sammen.

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier