HUNDETRÆNING I NÆRVÆR

Miljø hundetræning

ADFÆRD, PRIVAT, enetimer- & MILJØTRÆNING

Privat, enetimer Hundetræning

Det er til dig, som ønsker at få et tættere forhold til og dybere samhørighed med din hund

Adfærdstræning

Adfærdstræning, regulering og rådgivning er til dig der har en hund med et ”adfærdsproblem”.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig her til adfærd, privat- eller miljøtræning her og læs mere om Hunde-Liv's priser

Miljø hundetræning skaber balance i din hund

Hundetræning Nordsjælland, hundesocialisering Nordsjælland, miljø hundetræning ved Hunde-Liv.

MILJØ hundetræning OG KONTAKTTRÆNING er vejen til balance

Miljø hundetræning er det mest obligatoriske, det bedste redskab til at styrke din hund til hverdagslivet og de mange forskellige situationer som din hund vil komme igennem på sin færd.

Hvis du har en hund som er usikker og har det svært i miljøer hvor der sker meget, fx mange lyde, mange mennesker, biler eller også har du en hund som er meget forsigtig og trænger til at få noget succes/selvtillid og dermed balance, så er miljø hundetræning lige noget for dig og din hund.

Miljø hundetræning er træning, hvor man vænner hunden til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for

I miljø hundetræning fokuserer vi på hundens kropssprog og velvære ved at vinde hundens tillid samt forståelsen af hundens kommunikationsformer.

 • Hvordan viser hunden os at den trives, eller ikke trives?
 • Hvordan viser vi hunden at alt er ok?
 • Hvordan får vi kontakt med og til hunden?
 • Hvordan vinder man hundens tillid?

Har du din hunds tillid? – bliv klogere på din hund med miljø hundetræning Nordsjælland ved Hunde-liv.

Mange mennesker samlet på et sted, byens pulserende liv og uforudsigelig/pludselige lyde/bevægelser. Det ofte ting, som hunde er bange for.  Men i miljø hundetræning kan alt lade sig gøre, hvis du har hundens tillid, og for den som bærer viljen i hjertet.

Hunden skal også socialiseres –

Hundesocialisering er vigtigt idet hunden lærer at omgås andre hunde og dermed bevare sit eget hundesprog samt lære at aflæse sine artsfæller.

Der vil også være hundesocialisering idet hunden vil være blandt andre hunde på holdet, men også se og aflæse forbipasserende hvalpe/hunde.

Miljø hundetræning er vigtigt, fordi hunden lærer at opføre sig roligt i nye og måske farlige situationer. Det krævet et stort tillidsbånd mellem hund og fører, for hvis du har din hunds tillid, så vil den gøre alt for dig.

Det handler om at have den mentale indstilling, at “Når jeg kan gå forbi den pulserende, farlige by, så kan min hund også”. Det handler om tillid og at vise din hund vejen frem.

Det er ikke kun hunden, der skal trænes, men i lige så høj grad, hvis ikke i højere grad, mennesket, hundeføreren.

Hunde bliver mentalt udfordret med miljø hundetræning, og derfor er det vigtigt at man går stille og roligt frem, bygger træningen op efter hundens mentale behov og sind. Det er herigennem at vores lære om hundens kropssprog og kommunikation kommer ind, og mit absolutte fokusområde.

Der vil være max 4 hunde Per hold.

Jeg går ind for individuel og 100% personlig skræddersyet træning af dig og din hund.

Det vil sige, at jeg lægger stor vægt på, at tilpasse hundetræningen til jeres behov og hverdag samt ønsker i livet, altså i forhold til hvor du ønsker at nå hen med din hund.

 • Hvad vil du gerne have ud af din hund?
 • Hvad er dit mål for hundens liv?
 • Hvilke værdier er vigtige for dig?
 • Er din værdi, at du kan få en hund som du kan tage med dig over alt i din hverdag, både på besøg hos venner og familie osv.?

Det betyder så, at alle deltager på holdet, vil med sikkerhed have forskellige hundetrænings opgaver og hjemmeopgaver.

Alle træningssessioner afsluttes med at hver især får hundetrænings hjemmeopgaver, disse opgaver kan både være hundetræningsopgaver men så sandelig også opgaver hvor du som hundeejer skal arbejde med dig selv og dine egne mønstre.

Praktiske oplysninger

 • Miljø hundetræningen vil forløbe over 7 hundetræningsgange og varigheden vil være på ca 1 time
 • Den første hundetræningsgang vil være en analyse af dig og din hunds kommunikation og samarbejde. Årsgaen hertil er, at jeg til de næste hundetræningsgange hermed kan planlægge din og din hunds individuele træning fremadrettet.
 • Hundetræningen vil forgå hver anden uge i lige weekender, typisk lørdag formiddag. dvs. man har fri i ulige weekender, men her er der så mulighed for at øve på de allerede igangsat øvelser du/I får til miljø hundetræningen.
 • Alle hunde og hundeejer vil altid få hjemmeopgaver for, disse kan enten dreje som on hundeøvelser men i så sandelighed også opgaver som kun indvoldvere hundejeren selv.
 • Vi træner i hele region hovedstaden, det er dog delt op i forhold til kommuner. På fredage og søndage træner vi i følgene kommuner: Hørsholm, Rudersdal, Lyngby/Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Furresø og Allerød.
 • På lørdage træner vi i følgende kommuner: Gribskov, Hillerød, Fredensborg, Halsnæs, Frederikssund, Horsholdm, Egedal og Allerød.
 • Prisen er kun 1795 kr. for 7 x individuel miljø hundetræning samt 100% support under hele forløbet. 

Nysgerrig? 

Bliv klogere på miljø hundetræning ved at tilmelde dig det næste hold.

Jeg er uddannet Veterinærsygeplejerske, hundetræner med speciale i adfærd og dyretelepatør. Alt hvad jeg har tillært mig via mine uddannelser, bruger jeg tværfagligt i mit arbejde med dig og din hund.

Miljø hundetræning hos Hunde-liv

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier