fbpx
Søg
Close this search box.
TRÆNING af din hundehvalp I NÆRVÆR

Hvalpetræning København og Nordsjælland - Halsnæs

hundeADFÆRD, PRIVATundervisning, enetimer- & MILJØ-hvalpeTRÆNING

Miljø Hundetræning

Miljøtræning er træning, hvor man vænner hunden til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for

Adfærdstræning

Adfærdstræning, regulering og rådgivning er til dig der har en hund med et ”adfærdsproblem”. (på denne side kan du læse om hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland)

Tilmeld dig her

Tilmeld dig her til adfærd, privat- eller miljøtræning her og læs mere om Hunde-Liv's priser

"Miljø hvalpetræning skaber balance i din hvalp - lær at aflæse din hvalp og din hvalps adfærd"

Hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland, Hvalpetræning Halsnæs; i nærvær med fokus på kommunikation hund og menneske imellem

Hvalpetræning København og Nordsjælland – Halsnæs, hvalpesocialisering Nordsjælland, hvalpe miljø hvalpetræning ved Hunde-Liv.

Miljø hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland – Halsnæs, samt kontrakt træning er vejen til balance og sund hvalpeadfærd.

Miljø træning er det mest obligatoriske, det bedste redskab til at styrke din hvalp til hverdagslivet og de mange forskellige situationer som din hvalp vil komme igennem på sin færd igennem livet. Som du nok har regnet ud, så tilbyder jeg hvalpetræning København og Hvalpetræning Nordsjælland – Halsnæs, både som holdtræning og private – eneundervisnings sessioner. 

Hvalpe miljø hundetræning er træning, hvor man vænner hvalpen til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side kunne, ville blive bange for.

I hvalpe miljø træning (hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland – Halsnæs) fokuserer vi på hvalpens sprog – hvalpeadfærd – hvalpeopdragelse og dermed hvalpens signaler, samt velvære ved at vinde hvalpens tillid samt forståelsen af hvalpens kommunikationsformer også betegnet som hvalpesprog.

 • Hvordan viser hvalpen os at den trives, eller ikke trives?
 • Hvordan viser vi hvalpen at alt er ok?
 • Hvordan får vi kontakt med hvalpen? (Specielt når der er andre hunde, hvalpe, mennesker eller børn)
 • Hvordan vinder du hvalpens tillid?

Har du din hvalps tillid? – bliv klogere på din hvalp med miljø hvalpetræning Nordsjælland – Halsnæs og hvalpetræning København

Mange mennesker samlet på et sted, byens pulserende liv og uforudsigelig/pludselige lyde/bevægelser. Det ofte ting, som hunde er bange for.  Men i miljø træning til hvalp kan alt lade sig gøre, hvis du har hvalpens tillid, og for den som bærer viljen i hjertet.

Hvalpen skal også socialiseres – 

Hvalpesocialisering er vigtigt idet hvalpen lærer at omgås andre hunde og dermed bevare sit eget hvalpesprog samt lære at aflæse sine artsfæller.

Der vil også være hvalpesocialisering idet hvalpen vil være blandt andre hunde på holdet, men også se og aflæse forbipasserende hvalpe/hunde.

Miljø træning for din hvalp er vigtigt, fordi hvalpen lærer at opføre sig roligt i nye og måske farlige situationer. Det krævet et stort tillidsbånd mellem hvalp og fører, for hvis du har din hvalps tillid, så vil den gøre alt for dig.

Det handler om at have den mentale indstilling, at “Når jeg kan gå forbi den pulserende, farlige by, så kan min hvalp også”. Det handler om tillid og at vise din hvalp vejen frem.

Det er ikke kun hvalpen, der skal trænes, men i lige så høj grad, hvis ikke i højere grad, mennesket, hvalpeejeren.

Læs mere omkring hvalpens kommunikationen ved at klikke på linket:

https://www.hunde-liv.dk/2024/01/21/god-start-paa-en-sund-relation-med-din-hund/

Hvalpe bliver mentalt udfordret med miljø træning, og derfor er det vigtigt at man går stille og roligt frem, bygger træningen op efter hvalpens mentale behov og sind.

Det er herigennem at vores lære om hvalpesprog og kommunikation kommer ind, og mit absolutte fokusområde.

Der vil være max 6-8 hvalpe Per hold. ved Hunde-livs hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland – Halsnæs

Jeg går ind for individuel, eksklusiv og 100% personlig skræddersyet træning af dig og din hundehvalp.

Det vil sige, jeg lægger stor vægt på, at tilpasse træningen til jeres behov, du og din hundehvalp, så træningen ligner jeres hverdag så meget som muligt, samt ønsker og mål i måtte have i livet, altså i forhold til hvor du ønsker at nå hen med din hundehvalp.

 • Hvad vil du gerne have ud af din hundehvalp?
 • Hvad er dit mål for hundehvalpens liv?
 • Hvilke værdier er vigtige for dig og din hundehvalp?
 • Er din værdi, at du kan få en hundehvalp som du kan tage med dig over alt på din færden i din  hverdag, både på besøg hos venner og familie osv.?

Det betyder så, at alle deltager på holdet, vil med sikkerhed have forskellige træningsopgaver til din hvalp og hjemmeopgaver.

Alle træningssessioner afsluttes med at hver især får hjemmeopgaver, disse opgaver kan både være hundehvalpe træningsopgaver men så sandelig også opgaver hvor du som hundeejer skal arbejde med dig selv og dine egne mønstre.

Er du en af de hvalpeejere der gerne vil lærer, eller helt og holdent ønsker en hundehvalp der fx kan forholde sig roligt i alle slags situationer, eller har nogle af nedenstående mål?

 • Hvordan får jeg en hvalp i harmoni?
 • Hvordan kan jeg se og aflæse min hvalps – hundeadfærd – hundesprog – hundesignaler?
 • Hvordan lærer jeg at kommunikerer med min hvalp så den forstå mig?
 • Hvordan viser hunde – hundehvalpe kærlighed?
 • Hvordan lærer jeg min hvalp at være alene hjemme?
 • Min hvalp gør eller bliver usikker når der er pludselige lyde og hurtige bevægelser.
 • Hvordan viser jeg min hvalp kærlighed så hvalpen kan forstå og modtage det korrekt?
 • Hvordan kan jeg få en hvalp der kan gå løs i hundeskoven, eller helt og holdent kan gå uden snor?  
 • hvordan får jeg en hvalp der kommer når jeg kalder på den?

Hvis du bare kan svare ja på en af ovenstående, så er denne form for træning lige noget for dig og din hundehvalp.

Praktiske oplysninger mht. til hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland – Halsnæs

 • Træningen for hvalp vil forløbe over 7 træningsgange og varigheden vil være på ca. 1 time – påregn gerne 30 minuter ekstra til spørgsmål og hundehvalpe lektier – hjemmeopgaver.
 • Den første træning til din hvalp vil være en analyse af dig og din hundehvalps kommunikation – hvalpesprog og samarbejde.
 

Årsagen hertil er, at jeg til de næste hvalpe træningsgange således kan planlægge din og din hundehvalps individuelle og eksklusive hvalpetræning fremadrettet.

 • Din hvalp skal være lovpligtigt hundeforsikret, men overvej gerne om din hund ikke skal have hundesygeforsikring. (det kan være en god investering, hvis uheldet skulle være ude, fx kan hunden brækket et ben eller andet som vil koste dig i dyre domme)
 • Til træningen kan det være en god ide at investerer i noget nyt hundelegetøj, hundelejetøjet kan bruges til at få din hvalps kontakt og kan derfor være en god investering.
 • Alle mine hvalpe på holdene skal gerne have en Kong, Kong hundelejetøj (det skal være den som man fylder med vådfoder) – er et mentalstimulerende lejetøj som du vil få gavn af din hverdag.
 

Hvalpetræning København og Nordsjælland – Halsnæs vil foregå hver anden uge i lige weekender og hverdage i ulige uger.

 • Det betyder således, at du og din hundehvalp, har fri i ulige weekender.
 • Her er der så mulighed for at øve på de allerede igangsat øvelser du/I får til træningen.
 • Alle hunde og hundeejer vil altid få hjemmeopgaver for, disse kan enten dreje som on hvalpe øvelser men i så sandelighed også opgaver som kun involvere hvalpeejeren selv.
 • Prisen er kun 1998 kr. for 7 x individuel, eksklusiv træning til hvalp samt 100% support under hele forløbet af en varighed på ca. 3 en halv måned.

100% support kan fx bruges til at få en personlig tlf. samtale, eller et online møde med mig som adfærdsterapeut.

Du som hundeejer kan fx stille spørgsmål vedrørende de individuelle hvalpetræningsopgaver, eller helt og holdent stille spørgsmål til en problemstilling I har i hjemmet.

Flere af mine hundehvalpe ejere har stillet spørgsmål så som:

 • Hvorfor bider min hundehvalp mig hele tiden?
 • Hvordan håndtere jeg min hundehvalp, når jeg skal klippe klør?
 • Hvorfor gør min hundehvalp?
 • Hvordan viser hunde kærlighed?
 • Hvordan får jeg en hvalp i harmoni?
 • Hvordan kan jeg se min hundehvalps – hundeadfærd?
 • Generel hundeopdragelse
 • Hvornår skal man starte med træning til hvalp?

Som du nok kan se omhandler mange af de ovenstående spørgsmål, generel hundeadfærd og ikke specifikt kun om hundehvalpetræning.

Det er et vigtigt scenarie for mig at belyse, fordi det netop er det scenarie som jeg ønsker at give dig og din hundehvalp

At være en 100% støtte og hjælper til at skabe lige præcis det samarbejde og bedste venskab du og din hundehvalp ønsker. 

Når du og din hvalp har gennemført hvalpeholdet vil I blive tilbudt et fortsætterhold.

Først på fortsætterholdet går vi i gang med lydigheden og her vil vi derfor kræve mere af vores hvalp/unghund. Hvalpe er de første 6 måneder af deres liv ikke modtagelig og derved ikke klar til at udføre lydighed, og derfor kommer det først på når hvalpen er modnet og klar til at modtage det. 
 
Dermed også sagt at hvalpeholdet og hvalpens første 6 måneder skal i min optik handle om at opbygge en god relation og dermed sikre sig et godt og solidt fundament som derefter er stærkt nok til at bære lydigheden (det at gå pænt i snor med mange flere). 
 

“Hvalpe har 2 ting i hovedet”

 1. “Jeg har en fest” &
 2. “Hvor er den næste fest jeg skal deltage i”

Derfor skal hvalpetiden handle om fester – jeg glæder mig til at feste med jer og jeres hundehvalp.

Tilmeld jer et fortsætterhold/ung hundetræning herunder:

Tilmeld

Er hvalpetræning på hold ikke lige dig så tryk på linket nedenfor og læs om privatundervisning:

Privat hundetræning

 

Hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland områder træningen ville kunne foregå i

Hvilket områder vil hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland foregå i.

Der tilbydes hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland, holdene er dog delt op på forskellige dage (psst.. hvis du ønsker personlig træning eller træning andre steder, så er jeg fleksibel).

Lørdage og Søndage træner vi i følgende kommuner:

 • Hørsholm
 • Rudersdal
 • Lyngby/Taarbæk
 • Gladsaxe
 • Gentofte
 • Hellerup
 • Charlottenlund
 • Furesø
 • Allerød.

Mandage og tirsdage træner vi i følgende kommuner: 

 • Gibskov
 • Hillerød
 • Fredensborg
 • Frederiksværk
 • Frederikssund
 • Hørsholm
 • Helsinge
 • Egedal
 • Allerød
 • Birkerød
 • Ølstykke
 • Rågeleje.

Hvalpetræning København, hvalpetræning Nordsjælland foretages i forskellige miljøer

 • Det betyder altså, at vi ikke træner et fast sted, men færdes rundt i det pulserende og travle miljø.
 • Herved får du som hvalpeejer den helt rette træning, i forhold til at vi træner i et miljø som ligner det miljø du og din hvalp færdes i, i jeres daglige færden.
 • Vi vil selvfølgelig altid tilpasse træningsstederne til de hvalpe på holdet på baggrund af hvalpens  niveau og behov.
 • Der vil skulle påregnes en ca. transporttid på 15-20 minuters kørsel fra din bopæl til træningsstedet.

Hvalpetræning Frederiksberg

Hvis du bor i Frederiksberg kommune og har behov for hvalpetræning Frederiksberg, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig. 

Hvalpetræning Nørrebro (Københavns brokvarter)

Hvalpetræning Nørrebro tilbydes selvfølgelig også, kontakt mig for mere information omkring hvalpetræning Nørrebro eller træning  i de andre travle og trafikerede brokvarter som f.eks. Østerbro, Vesterbro osv. 

Hvalpetræning Amager

Amager er en stor Ø, med mange indbyggere, naturligvis så tilbyder jeg også hvalpetræning København, på Amager. 

 

Nysgerrig på hvalpetræning København og hvalpetræning Nordsjælland?

Bliv klogere på hvalpe miljø hundetræning ved at tilmelde dig det næste hold.

Jeg er uddannet Veterinærsygeplejerske, hundetræner med adfærdsspeciale,  og Dyretelepatør. Alt hvad jeg har tillært mig via mine uddannelser, bruger jeg tværfagligt i mit arbejde med dig og din hund

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier