fbpx
Søg
Close this search box.

HUNDEadfærd TRÆNING I NÆRVÆR

Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd

hundeADFÆRD, PRIVATundervinin, enetimer- & MILJØTRÆNING

Miljø Hundetræning

Miljøtræning er træning, hvor man vænner hunden til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for

Privatundervisning, enetimer hundetræning

Det er til dig, som ønsker at få et tættere forhold til og dybere samhørighed med din hund

Book dit møde eller tilmeld dig holdtræning her

Tilmeld dig her til adfærd, privat- eller miljøtræning her og læs mere om Hunde-Liv's priser

Adfærdstræning eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv

Adfærdstræning eneundervisning hundeadfærd, adfærdsregulering og hunderådgivning er til dig der har en hund med et ”adfærdsproblem”.

Problemer kan have mange ansigter. Man kan sige at et adfærdsproblem, er en adfærd som hunden har, der ikke ligner hundens normaladfærd.

Adfærdshundetræning Eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv kan hjælpe. 

Eksempel på meget almindelige adfærdsproblemer:

Din hund kan ikke med andre hunde, alene hjemme problemer, separationsangst, din hund er usikker og gør af alt den møder på sin vej, med mange flere.

Jeg har gennem min tid i arbejdet med hunde og deres mennesker, fundet at kommunikationen imellem hund og ejer tit og ofte ikke “stemmer”. Dvs. at, hunden fx signalerer noget til sin ejer og hundens ejer tolker det i en helt anden retning, herigennem går kommunikationen tabt. Hunden og dens ejer misforstår hinanden.

De fleste adfærdsproblemer fremkommer ved at hunden og dens sprog ikke bliver forstået.

Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd

Jeg vil gå så langt som at sige, at 90 % af problemerne ligger her:

 • Når ejeren udviser kærlighed til hunden, og hunden ikke forstår det, så har vi en misforståelse eller tolkning af kommunikation.
 • Hunden og mennesket er to forskellige arter, det betyder også at hund og menneske kommunikerer forskelligt.
 • Hunden har fx naturlige behov som ikke bliver indfriet – resulterer oftest i ”adfærdsproblemer”

Det jeg ofte kommer ud til ved adfærdshundetræning, eller har erfaret over årene er, hundeejere med hjertet på det rette sted.

Hundeejeren ønsker det bedste for deres hund og giver hunden masser af kærlighed.

Den kærlighed vi mennesker forstår og respondere på, er milevidt fra den kærlighed hunden forstår. Her kommer der tit og ofte misforståelser og hunden kan gå hen og blive forvirret, misforstået og til sidst ende med at udvikle en ”problemadfærd”.

De problemer jeg ofte ser ved Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd er:

Din hund er usikker og kan ikke begå sig. Det kan f.eks. være at hunden reagere på lyde, biler og andre forstyrrende elementer . 

Din hund gør i haven, huset, og på turen. Hunden gør af forbipasserende, enten ved hegnet, hækken eller inde fra huset.

Din hund “æder” nabohunden og dens ejer. Din hund “passer” på dig, eller sig selv, ved at “skælle” ud på alt og alle (også en usikker/aggressiv adfærd)

Din hund er deprimeret eller aggressiv. Din hund kan f.eks. virke “slukket” i sin energi, ligger bare og vil ikke gå med dig.

Din hund lider af separationsangst. Dette kan have mange ansigter, men en klassiker er når hunden æder dørkammen eller andet i nærheden af den dør du forlader dit hjem.

Din hund lystrer dig ikke, selvom den godt kan kommandoerne. Heri kan der ligge misforståelser som ovenfor beskrevet, altså din hund kan “vælge” at overhøre dig på baggrund af misforståelser, som her også har en masse ansigter.

Første step vedrørende HUNDEADFÆRD TRÆNING I NÆRVÆR Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv er:

At forstå hvordan hunden kommunikere og lære at aflæse de signaler hunden kommer med. 

Når du har lært det, kan du også lære at kommunikere med din hund.

Hvilke værdier får du som hundeejer

Når du og din hund vælger at indgå et samarbejde med mig, så vælger du også at få et dybere, tættere og helt igennem givende forhold til din hund.

Jeg kan garantere dig for, at du og din hund vil få en dybere samhørighed og du vil formentlig se din hund og jeres liv på et helt nyt plan.

Hvordan vil adfærdshundetræning foregå:

 • Du udfylder bookingskemaet (den grønne knap ”booking af adfærdssession”)og sender det til mig.
 • Vi finder en tid hvor Jeg kan komme hjem til jer.

Jeg bruger den første gang på at analysere hundens adfærd samt Jer som familie og jeres kommunikation iblandt hinanden. Altså hvordan er jeres relation til og med hinanden, hund og menneske imellem.

Hvad får Du som hundeejer ud af adfærdshundetræning:

 • Du, som ejer vil få tolket din hunds sprog, så du forstår den.
 • Du vil få redskaberne til at kommunikere med din hund så den forstår dig.
 • Du vil få en skræddersyet træningsplan, som passer ind i din hverdag og dit eneriginiveau.
 • Træningen vil foregå i hjemmet og jeres omkring liggende omgivelser, hermed er hunden og Du i trygge rammer.

Det du som ejer skal være indstillet på, hvis vi skal arbejde sammen med hundeadfærdstræning, er at:

 • Du vil skulle arbejde med at forstå din hunds adfærd og selv tage ansvar for de ting, som din hund reagerer på via dig.
 • Du skal være villig til at ændre dine ”mønstre” i forhold til din hund.
 • Du skal være villig til at bruge tid på træningen, gerne hver dag, så det hermed kan blive en ny vane.
 • Du skal være klar på at modtage arbejdsopgaver som kun omhandler dig, det kunne fx være, at du skulle arbejde med dine følelser i forhold til din hund.
 • Disse nye tiltag er noget Du skal arbejde med hver dag.

Nu kan arbejdet med hundeadfærd træning starte, i vil som udgangspunkt i hundeadfærd træning altid få hjemmeopgaver.

Et adfærdsproblem kan som typisk ikke løses på et besøg og derfor har jeg også en pakke på 5 sessioner.

Første session – HUNDEADFÆRD TRÆNING I NÆRVÆR Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv (hundeadfærd træning):

”Analysen”

Her vil jeg analysere hundens adfærd, jeres adfærd omkring hunden og hele familiens adfærd samlet.

Jeg vil herigennem tolke hundens sprog, og oversætte til ”menneskesprog” så Du som ejer får indblik i din hund og ydermere give dig redskaberne til at kommunikere med og til din hund som hunden vil forstå.

Jeg oplyser dig om hvilke adfærdsændringer der skal til for at ændre problemet, giver dig få redskaber til at starte arbejdet med.

I vil her få opgaver som i skal arbejde på til næste gang vi ses.

Anden session –HUNDEADFÆRD TRÆNING I NÆRVÆR Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv – (hundeadfærd træning):

”Vurderingen” (typisk indenfor 7-14 dage)

Vurderingen – hvordan går det, nye udfordringer, nye tiltag.

Er der ændringer i adfærden, både hund, ejer og familie, hvad er svært og hvad skal finjusteres.

Tredje session – HUNDEADFÆRD TRÆNING I NÆRVÆR Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv (hundeadfærd træning):

”manifestationen” (alt afhængigt af hvor hurtigt, hvor svært problemet er så alt mellem 14-21 dage)

Manifestationen – her vil vi fortsat arbejde på at blive bedre, men her skal vi også begynde og manifestere de nye ”vaner”. Tænke, føle og signalere på et helt nyt plan.

Dette skal gerne gå hen og blive en vane og dermed manifesteres som en ny levevej for Jeres familie.

Fjerde session HUNDEADFÆRD TRÆNING I NÆRVÆR Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv (Hundeadfærd træning):

”manifestationen fortsat” (alt afhængigt af hvor hurtigt, hvor svært problemet er så alt mellem 14-21 dage)

Ting tager tid, vaner er svære at ændre, en Klovborg tager den tid en Klovborg tager.

Den nye tilgang – manifestationen bliver taget i brug.

Hvis træningen/adfærdsændringen bare løber på skinner, så vil vi udfordre de nye tiltag med forskellige opgaver som selvfølgelig er tilpasset det enkelte individ.

Femte session HUNDEADFÆRD TRÆNING I NÆRVÆR Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærd ved Hunde-Liv (hundeadfærd træning):

”sejren” (alt afhængigt af hvor hurtigt, hvor svært problemet er så alt mellem 14-21 dage)

Sejren – vi nåede vores mål. Her vil vi, hvis hunden tillader dette (hvis hundens adfærd er rolig og afdæmpet “målet”) prøve vores tiltag af med en udfordring. Igen her skal siges at den selvfølgelig er tilpasset hunden og dens behov.

Tak for et dejligt samarbejde

Jeg er uddannet Veterinærsygeplejerske med adfærdsspeciale, hundetræner og dyretelepatør. Alle de egenskaber jeg har tillært mig via mine uddannelser, bruger jeg i mit arbejde med Dig og Din hund.

DET ER VIGTIGT, AT HAVE TILSET DYRLÆGE FØR ADFÆRDSBEHANDLING, SÅ VI KAN UDELUKKE SYGDOM, SKADER ELLER SMERTER. DA DETTE KAN VÆRE ÅRSAG TIL EN ÆNDRET AFÆRD

 

Adfærdstræning Eneundervisning Hundeadfærdstræning Problemer kan have mange ansigter. Man kan sige at et adfærdsproblem, er en adfærd som hunden har, der ikke ligner hundens normaladfærd. Hundeadfærdstræning ved Hunde-Liv kan hjælpe.  Eksempel på meget almindelige adfærdsproblemer: Din hund kan ikke med andre hunde, alene hjemme problemer, separationsangst, din hund er usikker og gør af alt den møder på sin vej, med mange flere. Jeg har gennem min tid i arbejdet med hunde og deres mennesker, fundet at kommunikationen imellem hund og ejer tit og ofte ikke “stemmer”. Dvs. at, hunden fx signalerer noget til sin ejer og hundens ejer tolker det i en helt anden retning, herigennem går kommunikationen tabt. Hunden og dens ejer misforstår hinanden. De fleste adfærdsproblemer fremkommer ved at hunden og dens sprog ikke bliver forstået. Jeg vil gå så langt som at sige, at 90 % af problemerne ligger her: Når ejeren udviser kærlighed til hunden, og hunden ikke forstår det, så har vi en misforståelse eller tolkning af kommunikation. Hunden og mennesket er to forskellige arter, det betyder også at hund og menneske kommunikerer forskelligt. Hunden har fx naturlige behov som ikke bliver indfriet – resulterer oftest i ”adfærdsproblemer” Det jeg ofte kommer ud til ved adfærdshundetræning, eller har erfaret over årene er, hundeejere med hjertet på det rette sted. Hundeejeren ønsker det bedste for deres hund og giver hunden masser af kærlighed. Den kærlighed vi mennesker forstår og respondere på, er milevidt fra den kærlighed hunden forstår. Her kommer der tit og ofte misforståelser og hunden kan gå hen og blive forvirret, misforstået og til sidst ende med at udvikle en ”problemadfærd”. De problemer jeg ofte ser er: Din hund er usikker og kan ikke begå sig. Det kan f.eks. være at hunden reagere på lyde, biler og andre forstyrrende elementer .  Din hund gør i haven, huset, og på turen. Hunden gør af forbipasserende, enten ved hegnet, hækken eller inde fra huset. Din hund "æder" nabohunden og dens ejer. Din hund “passer” på dig, eller sig selv, ved at “skælle” ud på alt og alle (også en usikker/aggressiv adfærd) Din hund er deprimeret eller aggressiv. Din hund kan f.eks. virke “slukket” i sin energi, ligger bare og vil ikke gå med dig. Din hund lider af separationsangst. Dette kan have mange ansigter, men en klassiker er når hunden æder dørkammen eller andet i nærheden af den dør du forlader dit hjem. Din hund lystrer dig ikke, selvom den godt kan kommandoerne. Heri kan der ligge misforståelser som ovenfor beskrevet, altså din hund kan “vælge” at overhøre dig på baggrund af misforståelser, som her også har en masse ansigter. Første step vedrørende adfærdshundetræning er, at forstå hvordan hunden kommunikere og lære at aflæse de signaler hunden kommer med. Når du har lært det, kan du også lære at kommunikere med din hund. Når du og din hund vælger at indgå et samarbejde med mig, så vælger du også at få et dybere, tættere og helt igennem givende forhold til din hund. Jeg kan garantere dig for, at du og din hund vil få en dybere samhørighed og du vil formentlig se din hund og jeres liv på et helt nyt plan. Hvordan vil adfærdshundetræning foregå: Du udfylder bookingskemaet (den grønne knap ”booking af adfærdssession”)og sender det til mig. Vi finder en tid hvor Jeg kan komme hjem til jer. Jeg bruger den første gang på at analysere hundens adfærd samt Jer som familie og jeres kommunikation iblandt hinanden. Altså hvordan er jeres relation til og med hinanden, hund og menneske imellem. Hvad får Du som hundeejer ud af adfærdshundetræning: Du, som ejer vil få tolket din hunds sprog, så du forstår den. Du vil få redskaberne til at kommunikere med din hund så den forstår dig. Du vil få en skræddersyet træningsplan, som passer ind i din hverdag og dit eneriginiveau. Træningen vil foregå i hjemmet og jeres omkring liggende omgivelser, hermed er hunden og Du i trygge rammer. Det du som ejer skal være indstillet på, hvis vi skal arbejde sammen med hundeadfærdstræning, er at: Du vil skulle arbejde med at forstå din hunds adfærd og selv tage ansvar for de ting, som din hund reagerer på via dig. Du skal være villig til at ændre dine ”mønstre” i forhold til din hund. Du skal være villig til at bruge tid på træningen, gerne hver dag, så det hermed kan blive en ny vane. Du skal være klar på at modtage arbejdsopgaver som kun omhandler dig, det kunne fx være, at du skulle arbejde med dine følelser i forhold til din hund. Disse nye tiltag er noget Du skal arbejde med hver dag. Nu kan arbejdet med hundeadfærd træning starte, i vil som udgangspunkt i hundeadfærd træning altid få hjemmeopgaver. Et adfærdsproblem kan som typisk ikke løses på et besøg og derfor har jeg også en pakke på 5 sessioner. Første session (hundeadfærd træning): ”Analysen” Her vil jeg analysere hundens adfærd, jeres adfærd omkring hunden og hele familiens adfærd samlet. Jeg vil herigennem tolke hundens sprog, og oversætte til ”menneskesprog” så Du som ejer får indblik i din hund og ydermere give dig redskaberne til at kommunikere med og til din hund som hunden vil forstå. Jeg oplyser dig om hvilke adfærdsændringer der skal til for at ændre problemet, giver dig få redskaber til at starte arbejdet med. I vil her få opgaver som i skal arbejde på til næste gang vi ses. Anden session (hundeadfærd træning): ”Vurderingen” (typisk indenfor 7-14 dage) Vurderingen – hvordan går det, nye udfordringer, nye tiltag. Er der ændringer i adfærden, både hund, ejer og familie, hvad er svært og hvad skal finjusteres. Tredje session (hundeadfærd træning): ”manifestationen” (alt afhængigt af hvor hurtigt, hvor svært problemet er så alt mellem 14-21 dage) Manifestationen – her vil vi fortsat arbejde på at blive bedre, men her skal vi også begynde og manifestere de nye ”vaner”. Tænke, føle og signalere på et helt nyt plan. Dette skal gerne gå hen og blive en vane og dermed manifesteres som en ny levevej for Jeres familie. Fjerde session (Hundeadfærd træning): ”manifestationen fortsat” (alt afhængigt af hvor hurtigt, hvor svært problemet er så alt mellem 14-21 dage) Ting tager tid, vaner er svære at ændre, en Klovborg tager den tid en Klovborg tager. Den nye tilgang – manifestationen bliver taget i brug. Hvis træningen/adfærdsændringen bare løber på skinner, så vil vi udfordre de nye tiltag med forskellige opgaver som selvfølgelig er tilpasset det enkelte individ. Femte session (hundeadfærd træning): ”sejren” (alt afhængigt af hvor hurtigt, hvor svært problemet er så alt mellem 14-21 dage) Sejren – vi nåede vores mål. Her vil vi, hvis hunden tillader dette (hvis hundens adfærd er rolig og afdæmpet “målet”) prøve vores tiltag af med en udfordring. Igen her skal siges at den selvfølgelig er tilpasset hunden og dens behov. Jeg er uddannet Veterinærsygeplejerske med adfærdsspeciale, hundetræner og dyretelepatør. Alle de egenskaber jeg har tillært mig via mine uddannelser, bruger jeg i mit arbejde med Dig og Din hund. DET ER VIGTIGT, AT HAVE TILSET DYRLÆGE FØR ADFÆRDSBEHANDLING, SÅ VI KAN UDELUKKE SYGDOM, SKADER ELLER SMERTER. DA DETTE KAN VÆRE ÅRSAG TIL EN ÆNDRET AFÆRD
På billedet ser vi en hund der føler sig lidt presset i situationen. Måske du ser en glad hund?

Send mig en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier