HUNDETRÆNING I NÆRVÆR

Mine kunder siger

Kunde Udtalelser om hunde-liv

Læs her om tidligere kunders;

Erfaringer og oplevelse hos mig

Beth Fledelius

Tidligere Kunde

Jeg har brugt Jeanette mange gange til både hundetræning og adfærdsrådgivning og altid med stor succés. Jeanette har en unik føling med hunde og samtidig et utroligt højt fagligt niveau. Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Beth Fledelius
/Facebook

Gitte Lindberg

Tidligere Kunde

Jeanette er helt igennem fantastisk og har en super energi, kan kun varmt anbefales at modtage hendes hjælp så din hund og dig får det endnu bedre sammen. TAK for dig Jeanette!
Gitte Lindberg
/Facebook

Nicklas Emil Hahn

Tidligere Kunde

Jeg kan klart anbefale Jeanette. Hun er en yderst sympatisk, passioneret person, som har masser erfaringer med hunde.
Nicklas Emil Hahn
/Facebook

Rie Baron

Tidligere Kunde

Jeanette besidder utrolige mængder empati og engagement, hun er en dyreelsker uden lige og er virkelig passioneret i sit arbejde med dyr.
Rie Baron
/Facebook

June Lundgren

Tidligere Kunde

Jeanettes hundetræning er “en tolver “. Magen til engagement og energi skal man lede længe efter. Erfaring og kreativitet præger Jeanettes undervisning . Både hunde og hundeejere bliver mødt med Jeanettes særlige evne til at analyserer og planlægge øvelser . Der specifikt kan stimulerer samspillet mellem hund /fører . Virkelig en fornøjelse at blive undervist af Jeanette .
June Lundgren
/Facebook

Anette Edel

Tidligere Kunde

Meget kompetent og dygtig.
Anette Edel
/Facebook

Maria Helin

Tidligere kunde

Vi har trænet hen over nogle måneder og jeg har lært meget om det at have en rigtig alfa han. Og at være mindre “curling-hunde-mor” og blevet mere en hunde-ejer.
Maria Helin
/ Facebook

Lisa Lillegrav

Tidligere kunde

Kan varmt anbefale Jeanette hvis man står over for en udfordring, lille som stor. Hun er engageret og dygtig til at lære fra sig
Lisa Lillegrav
/Facebook

Senia Roverskov Eskelund

Tidligere kunde

Derfor kan jeg meget varmt anbefale JN Hundetræning. Efter bare 4 gange deltagelse på Miljø træningsholdet, er der MEGET store forbedringer med min Viktor. Jeanette er fantastisk til at ‘se’ hundene og deres, hver især, særlige behov. Og hun ved med stensikker klarhed, hvordan hun skal forme træningen efter det. I hvert fald med min hund som har en stor opgave med at turde få tillid til mennesker igen, efter en al for hård start på livet. Viktor og jeg har allerede booket mere træning med Jeanette og vi glæder os. Det bliver på Miljø holdet igen, for der er stadig meget at lære… og lærer dét gør vi, for holdene er små, så det er meget intensivt. TAK for dig Jeanette, fra Viktor og Senia.
Senia Roverskov Eskelund
/ Facebook

Marianne Clemensen

Tidligere kunde

Jeanette er en kvinde der render med dit hunde hjerte. Ingen tvivl om at Jeanette ved mere end meget om hundeadfærd og at hun elsker dyr. Jeanette har en helt speciel indlevelse og forstår at lære hund og ejer at få et rigtigt godt og trygt hundeliv. Jeg er så stolt over vores lille skønne gadehund som var to år da vi fik hende. Alt det jeg har lært at lære min hund, som i dag er den skønneste sjove og meget lydig hund med et stort lykkeligt hundesind, er i kræft af en stor indsats fra Jeanette. Jeg er lykkelig for al den hjælp vi har fået. Vil altid anbefale Jeanette til alle hunde med store som små problemer.
Marianne Clemensen
/ Facebook

Annemette Heinsøe-Schjerlund

Tidligere kunde

Vi havde 6 gange hvor vi trænede, byture butikker mm. Det har været et super godt forløb. Hvor jeg føler vi undervejs tilrettede metoder, efterhånden som vi blotlagde, de udfordringer jeg og min hund havde. Vi prøvede forskellige metoder. Da nogle virkede, men skulle gentages for ofte. Andre var bare rigtig svære at gennemfører. Da vi startede var vi 6 hunde. Nogle stoppede med det samme. Da deres hunde var for nervøse. El det var noget andet de søgte. Men vi blev 4 tilbage. På vidt forskellige niveauer. Da min har en super kontakt. Men at hun hurtig bliver for stresset el arbejdsivrig. Da hun er en brugshund i arbejde. Kontaktede Jeannette en samarbejdspartner. Som kendte til min hunderaces udfordringer. Og sammen fandt vi en rigtig god løsning. Og jeg har kunnet mærke, at jeg har fået redskaber jeg kan bruge til noget. At Jeannette er rigtig behagelig. Og nem at forstå. Så har det været en yderst behagelig og udviklende forløb. Tak for det Jeannette.
Annemette Heinsøe-Schjerlund
/ Facebook

Cecilie Atzen

Tidligere kunde

Jeg er ejer af en skøn men meget energisk islandsk fårehund, der meget gerne vil gø af alt og alle, og er over det hele. Under miljøtræning hos JN hundetræning, har jeg lært at læse min hund bedre, være hurtigere til korrigere hende, og til selv at reagere korrekt i situationen. Jeg er blevet udfordret i at være uden for vores trygge rammer, og “tør” nu at tage hende med overalt. Alt i alt har jeg fået en mere rolig hund, der nu svare på kommandoer, og som er hurtigere til at geare ned. Jeg er selv blevet mere tryg ved at have min hund med på farten, og ser nu hvert udbrud som en træningsmulighed (nu prøver vi at opsøge udfordringer) istedet for en pinlig situation. Jeanette er yderst behagelig, og på trods af meget forskellige hunde på holdet, synes jeg at alle hundene rykkede sig. Hun får bestemt mine varmeste anbefalinger, og det er ikke sidste gang vi har brugt hende!
Cecilie Atzen
/ Facebook
Jeg ville til hver en tid anbefale Jeanette, aldrig har jeg mødt så kompetent og forstående menneske. Hendes måde at se hunden på, og rådgive herom er enestående. Det eneste dårlige jeg kan sige, er at jeg fortryder ikke at have opdaget hende noget før 🥰 Hun har gjort en verden til forskel for os og vores hund, og har givet redskaber og viden som fra dag ét af har virket. Vi havde en lang samtale inden hun kom første gang, og allerede der var jeg overbevist om at kemien, fremgangsmåden og tankerne omkring det at have hund var et perfekt match til os og det bekræftede hun kun ved ankomst. 10/10🐶 herfra.
Anbefaling af Hunde-Liv.dk
Isabella Zabeo Bigum
/ Facebook
Kæmpe ros til Jeanette, for at tage en udfordring op, som jeg som hundefører døjer med; nemlig Alzheimer. Jeanette er rummelig, finder muligheder og ser ingen begrænsninger. Jeanette arbejder meget ambitiøst og passioneret i hundens adfærd og førerens evne til at kommunikere med sin hund. Det har rykket nogle grænser for mig, der går vildt op i, at jeg og min hvalp får den bedste start på et godt liv sammen med mig og min familie. Jeg taler meget med min hund - og inden længe, er jeg ganske sikker på, at vi kan “tale” sammen. Vi er ikke færdige, men vi er i gang, og det er en fornøjelse 😘 Vh. Lotte og Karlsson
Anbefaling af Jeanette
Lotte Dalholm Sørensen
/ Facebook

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier