Kornfrit Tørfoder til Hunde

Chicopee foder & godbidder er  CO2 Neutralt, foderet er fremstillet på en fabrik som er certificeret  CO2 Neutral – hvilket betyder at du, ved at købe dette foder er med til at gøre en forskel for vores klima.

Chicopee er produceret på en CO2-neutral fabrik
Chicopee er produceret på en CO2-neutral fabrik.

Kornfrit tørfoder til hunde

Ved at købe Chikopee Kornfrit tørfoder til hunde ved Hunde-Liv, støtter du mig som solo selvstændig, hvilket også betyder at du giver mig personligt en mulighed for at fortsætte mit arbejde.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel, sammen løfter vi bare mere.

Chicopee Holistisk Kornfri tørfoder til hunde

En Eksklusiv serie af det Reneste hundefoder der produceres.
INGEN biprodukter, INGEN kunstige tilsætningsstoffer, INGEN kunstige farvestoffer, INGEN blandingsprodukter/ingredienser, Helt GMO fri.

CHICOPEE – ORIGINAL CANADIAN RECIPE
Din hunds sundhed og velbefindende er kernen i det vi gør.
Vi stræber altid efter, kun at bruge ingredienser af høj kvalitet, der produceres så lokalt, og hvor det er muligt.
”Stat-of-the-art” produktion og emballagesystemer sætter os i stand til at forfine de videnskabeligt baserede opskrifter med en bred vifte af ingredienser, så de let kan fordøjes og appellerer i en yderst god smag til din hund.

VORES GARANTI – Original canadisk opskrift
Ingen kemiske tilsætninger af hverken gigmenter, smagsstoffer eller farvestoffer
Ingen kunstige antioxidanter, som ikke kan mentaliseres (forbrændes)
Konstante kvalitetskontroller – Avancerede fremstillingsprocesser, der sikrer høj tilberedningsgrad af stivelse/kulhydrater
“in-house” forarbejdning af fersk kød.

Råmaterialer:
Kun strengt kontrollerede råvarer, råvarer fra lokal produktion, ingen brug af vegetabilske proteinekstrakter
kategorisk udeladelse af Genetisk Modificerede råvarer, ingen brug af soya
Produkter
Specielle produkter til foder sensitive hunde, exceptionel accept og tolerance, særligt tilførte egenskaber til hvert enkelt af produkterne.
Kornfrit – fremstillet uden okse og svin
Kvalitets Certifikater – International Food Standard (IFS)

En personlig historie:

Min egen kat Shatzie som er en redningskat på ca. 12 år 2023 – fik desværre gigt på sine gamle dage, vi fodrede selvfølgelig med det foder vi kunne købe ved dyrlægen, som er en sygdomsdiet til gigtplagede katte. (Dyrlægerne har patent på sygdomsdiæter og derfor må og kan man ikke sælge disse på det private marked)
Shatzie var for det første ikke særlig vild med det, så vi prøvede alle mærker på marked. Hun fik ved siden af sit foder også smertestillende og et ekstra tilskud til leddene. Hun fungerede ikke særlig godt på foderet og en dag mødte jeg en som fodrede med Chicopee holistisk hundefoder, men som også personligt kendte forhandleren, vi fik en snak om problematikken, og forhandleren forsikrede mig om at dette foder kunne sidestilles med dyrlægens gigtfoder.
Jeg var selvfølgelig skeptisk, qua min uddannelse som Veterinærsygeplejerske, så var jeg jo netop skolet i vores foder på klinikkerne og et “simpelt” foder som var til normale voksne katte, havde jeg svært ved at sidestille med et dyrlæge anerkendt foder.
Det måtte komme an på en prøve og jeg bestilte foderet hjem, Shatzie åd det som var det slik, og den dag i dag kører hun udelukkende på Chicopee Hair & Skin – som bonus oven i købet får Shatzie ikke længere smertestillende.
Dette var starten på mit eventyr med Chicopee.

Vores foder kan leveres når vi ses til hold træning, eller ved vores 1-1 besøg i hjemmet. HELT GRATIS

Du kan også få det leveret til døren, eller nærmeste pakkeshop ved at betale fragten og pakning – ved at tilvælge dette ved betaling.

Du er også mere end velkommen til at hente foderet på mit lager i Frederiksværk.

Viser 1–16 af 21 resultater