fbpx
Søg
Close this search box.

Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Kørt fra jord til bord.

Chicopee foder & godbidder er  CO2 Neutralt, foderet er fremstillet på en fabrik som er certificeret  CO2 Neutral – hvilket betyder at du, ved at købe dette foder er med til at gøre en forskel for vores klima.

Chicopee Holistic Nature Line – Kornfrit foder

Eksklusivt foder af den højeste kvalitet – Optimal start til din hvalp

195,00 kr.

Beskrivelse

Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Kørt fra jord til bord. Fremstillet på en CO2 neutral fabrik

Eksklusivt foder af den højeste kvalitet – Optimal start til din hvalp

Beskrivelse:

Til Puppy Lam og kartoffel bruger vi velsmagende lam af høj kvalitet og let fordøjelig kartoffel.

Balancerede niveauer af calcium, fosfor og andre mineraler understøtter udviklingen af stærke knogler og tænder.

Det tilpassede protein og fedtindhold i vores foder sikrer din hvalp en harmonisk vækst.

Vi sikrer, at din hvalp får alle nødvendige næringsstoffer til en optimal vækst til en glad og sund voksen hund.

KORNFRIT – Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Vi bruger let fordøjelige kartofler som kulhydratkilde, og undgår bevidst enhver form for korn, så du kan fodre din hvalp mildt og kornfrit.

MOBILITY COMPLEX – Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Mobility complex er en kombination af naturligt udtræk af grønlæbede muslinger, højt virksomt indhold af glucosamin og chondroitin sulfat. Disse understøtter effektivt brusk og ledfunktionen.

NATURLIG CELLE BESKYTTELSE – Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Vigtige naturlige antioxidanter fra forskellige bær (blandt andet langsomt tørret tranebær og blåbær) samt vitamin E og spormineralet selen.

SILKY COAT COMPLEX – Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Ailky Coat Comples er en kombination af høj kvalitets lakseolie, hørfrø og højkvalitets krill.
Disse indeholder vigtige Omega fedtsyrer og er komponenter til udviklingen af skinnende og silkeblød pels samt smidig hud.

 

Chicopee foder & godbidder er  CO2 Neutralt, foderet er fremstillet på en fabrik som er certificeret  CO2 Neutral – hvilket betyder at du, ved at købe dette foder er med til at gøre en forskel for vores klima.

Ydermere støtter du mig som solo selvstændig, hvilket også betyder at du giver mig personligt en mulighed for at fortsætte mit arbejde.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel, sammen løfter vi bare mere.

Mental stimulering = kærlighed på hundesprog.

Hvorfor er det vigtigt?

Mental stimulering er et naturligt og essentielt behov som hunden har, det vil sige, hunden skal have opfyldt deres behov, som de fra naturens side har. Hvis ikke man opfylder hundens behov vil hunden have stor risiko for at udvikle ”problem” adfærd og herved leve et liv i ubalance. Hunden vil altså have behov for mentale stimuli for at fungerer optimalt og leve et liv i balance.

Hvordan opfylder du din hunds behov for mental stimulering?

Hvis du giver din hund opgaver, som den enten skal bruge snuden eller hjernen til at løse, så mental stimulerer du din hund. Med andre ord, så er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan finde på.

Ideer til mentale stimuli – med Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

Hvis din hund spiser, tør kost – så brug maden som stimuli, det kan gøres ved at gemme maden og eller smide maden i græsset og lade hunden snuse sig frem til maden – man kan også med fordel tage maden i lommen og lege med miljøet på sin gåtur. (skabe en fest og opretholde kontakten med hunden på jeres gåtur)

At gemme maden, kan gøres på mange måder

  • Dels i hjemmet, hvor man gemmer det rundt i hjemmet.
  • Man kan også tage et tæppe eller lagen, gemme det heri.
  • Fugt et håndklæde og bind en knude, lig det i fryseren og tag det ud når frossen, gem da maden inde i knuden
  • Hvis du har en have, gem det da alle vegne hvor hunden selvfølgelig må betræde, oppe som nede, i træer og under borde, tænk kreativt.
  • Man kan købe sig fattig i dimser og dutter, spil og andet godt som man ligeledes kan gemme maden i. -Hertil skal siges at hunden selvfølgelig under oplæring skal holdes under opsyn, så man sikrer at den ikke kommer til skade eller for slugt en dims fra et puslespil.

Hvis din hund spiser BARF, kan du med fordel gemme maden inde i en kong, et marvben, og eller slikkemåtte m.v. – lad så hunden slikke det ud/af.

Ideer til alternativ mentale stimuli med fx gnaveben og andet lækkert.

  • Har du en krog eller bjælker i loftet, så kan du med fordel hænge et torv i, hvor du inden du hænger det op, binder en masse knuder i det, i knuderne kan man så gemme et kødben eller andet godt, en bamse m.v.
  • Har du en trampolin kan du ligeledes binde et torv fra det ene ben til det andet og gøre som ovenfor, man kan også binde gamle hullede sokker på torvet og gemme noget i sokken.

Når først du finder ud af hvor fantastisk det er at arbejde på denne måde vil din kreativitet starte automatisk og du vil selv finde på utallige måder at stimulere på.

Vigtigst af alt

Når du skal finde den rette mængde tid som lige præcis din hund skal stimuleres, skal du tænke på, at din hund som udgangspunkt skal stimuleres i det omfang, at den kan finde roen til at ligge sig ned og sove efterpå, dvs. at du hverken må under eller overstimulere.

Dette er alt afhængig af hvilke raceegenskaber din hund har. Fx en fransk bulldog skal som minimum have 20 min dagligt og en australsk hyrdehund skal have 2-3 x 20 min dagligt. (Disse minutter er angivet ved ca. tider, alt er selvfølgelig afhængig af hunden og dens personlige egenskaber)

Hertil er vigtigt at tilføje, at ved de højt aktive racer skal der stimuleres i små intervaller og sluttes med en øvelse/kasse hvor hunden kan finde roen, hermed lærer hunden at der er en hårfin balance imellem arbejde og ro, hvilket er det allermest vigtige at lære som en højaktiv hund.

Sådan får du en hund i balance

Hvis vi tager udgangspunkt i en højt aktiv race, skal du tænke maden og alle opdragelses elementer ind i din hverdag, så som, at maden ALDRIG smides direkte i skålen, men fodres ved fx at bruge ovenstående ideer, del maden ud over hele dagen, på den måde får du også mulighed for at stimulere din hund i små intervaller. (et interval kan være alt mellem 10-20 minutter)

En Fransk bulldog er en mindre aktiv race, men stadig en hund som gerne vil arbejde og som stadig skal stimuleres, dette kan dog gøres ved fx at fodre på en af ovenstående ideer, i blot to intervaller fx morgen og aften, hvis det er det, der passer bedst ind i jeres hverdag.

Ekstra bonus på kærlighedsfronten og kommunikationen

Relations opbygningen, samarbejdet, familiehundetræningen, opdragelsen – kært barn mange navne.  Jeg kalder det relations opbygningen, og heri ligger der en meget vigtig faktor, nemlig vores måde at kommunikerer men hinanden på.

Hunde kommunikerer udelukkende via deres kropssprog – mennesker kommunikerer udelukkende via tale og minimal brug af kropssprog.

Når nu du er bevist om dette, kan du med fordel begynde at bruge dit kropssprog i stedet for at tale til din hund, oplev hvor stor en forskel det gør, både for dig og din hund ift. at du har et mål om at din hund fx skal sidde, hvis du bruger din hånd og giver den et tegn for hver gang, sætter hunden sig oftest med det samme, men hvis du siger sit, vil hunden oftest være længere tid om at sætte sig.

Prøv det og mærk forskellen. Når først du finder ud af hvor nemt det er at kommunikerer via dit kropssprog til din hund, vil du fluks finde ud af hvor meget dybere relation du og din imellem kan opnå.

God arbejdslyst – venligst Angelicca

Puppy Lamb & Potato 2 kg Chicopee Holistic kornfrit foder

ANALYTISKE BESTANDDELE:
Råprotein 29%, Fedtindhold 18%, Råfibre   2,40%, Råaske   6,9%, Calcium  1,45%, fosfor    1,10%, Omega 3 fedtsyre 0,90%, omega 6 fedtsyre 2,90%

ERNÆRINGSMÆSSIGE TILSÆTNINGSSTOFFER/KG
A vitamin 26.000 IE, D3 vitamin  1.200 IE, E vitamin 650mg, Biotin   520 mcg, C vitamin 100 mg

SPORELEMENTER PR. KG
Zink (som zinkoxid) 40 mg, Zink (som aminosyre-zinkchelat hydrat) 75 mg, Kobber (som kobber (ll) sulfat, pentahydrat) 10 mg, Mangan (som aminosyre til maganchelat, hydrat) 5 mg, Mangan (som manganoxid) 5 mg, Jod (som calciumjodat, vandfrit)  2 mg, Selen (som natriumselenit) 0,2 mg

SAMMENSÆTNING:

Fjerkræprotein (tørret og hydrolyseret, 25%), kartofler (tørret 22%), fjerkræfedt,
kartoffelstivelse, lammeprotein (tørret 7%), ærter (tørret), tørret roeflis (sukker fjernet),
canadiske linser (tørret 3%), hørfrø, sild (tørret 2%), gær (tørret 1% med beta-glucaner
0,06%), lakseolie (1%), krill (tørret 1%), æggepulver, monocalciumphoshat, selleri (tørret),
gulerødder (tørret), tomater (tørret), æble (tørret), tranebær (tørret 0,15%),
grønlæbemuslingeektrakt (0,1%), natriumklorid, tang (tørret), blåbær (tørret 0,08%),
glucosaminer (0,06%), morgenfrue kronblade (tørret), yucca (tørret), chondroitinsulfat
(0,01%)

Adult Lamb & Potato 2 kg – Chicopee Holistic Nature Line – kornfrit

Godbidstaske – taske til godbidder nr. 1 bedst i test.

DODECABALL aktiveringslegetøj – MAXI 8 cm Pink

OCTABALL aktiveringslegetøj – MAXI 14.5cm Pink

DIABALL aktiveringslegetøj – Mini 8 cm Pink

Økologiske Griseører fra fritgående svin på Fyn- Dansk dyrevelfærd – 10 stk.

Tyggeben af mælkeprotein fra vilde yak okser – Dyrevelfærd – XL – 15-18 cm

Yderligere information

Vægt 4 kg