fbpx
Søg
Close this search box.

Online Hundetræning 100% skræddersyet mellem pakke

Online Hundetræning 100% skræddersyet mellem pakke

Kvalitetshundetræning til dig og din hund.

 • Din hund er i centrum, jeres problematikker, tilpasses jeres behov.
 • Du har og får altid en faglig rådgivning, lige ved hånden.
 • Du vil blive set, mødt og hørt.

Relationen dig og din hund imellem er absolut det vigtigste, for at nå lige præcis det mål man nu engang ønsker, skal relationen være god, stærk og positiv.

Først her kan man i min optik, bygge hunden op, bygge et godt og solidt venskab, relation altså skabe den hund man ønsker og derved finde vejen.

888,00 kr.

Beskrivelse

Online Hundetræning 100% skræddersyet mellem pakke

Prisen er 888,00 kr. Pr. måned – for i alt 90 minutters video materiale, som bliver analyseret og refereret i form af lydbeskeder og eller et eller flere tlf. opkald, alt afhængigt af problematikkens omfang.

– svar tid dog op til 24 timer.

Du faktureres via mail, hver måned – medmindre du stopper forløbet, som du selvfølgelig kan fra dags dato, dog med udløb af den måned du er startet på.

Min form for online hundetræning fungerer på den måde, at det er DIN HUND som er i fokus

Det betyder således, at det er din hund som er skuespilleren på videoerne, dine
problematikker og dermed en 100% skræddersyet online hundetræning – tilpasset
din hverdag, din hund og dens behov, din families behov.

Jeg har blandt andet haft kunder, som af job har været ret udfordret i forhold til at kunne
planlægge et mødetidspunkt, fordi deres funktion/titel har været af AKUT, tilkalder
faktoren.

Det betyder altså, at det kan svært at tilkøbe sig god og faglig rådgivning og på
samme tid passe sit job.
Heri er der så muligheden for at få en god og faglig rådgivning, fordi man ene og alene
selv styre hvornår man har tid til det enkelte og på samme tid, stadig får den personlige
kontakt, og sparring, der tit og ofte mangler i et onlineforløb som man finder de fleste
steder.

Du skal derfor være god til at optage og forklare dine problematikker, samt sende løbene status opdateringer, så du bedst muligt når dit mål. Status opdateringer kan både være af succes eller problem faktor.

Jeg svare stort set altid med en lydbesked tilbage, hvis og såfremt det kræver mere vil jeg finde en tid til et tlf. opkald.

DOG ER DER IKKE ONLINE HJÆLP AT HENTE PÅ SEPERATIONSANGST – DENNE PROBLEMATIK KRÆVER ET FYSISK FORLØB.

Du får denne værdi på Online Hundetræning ved Hunde-Liv

Ubegrænset telefon, onlinemøde, lydbeskeder – sessioner du måtte have behov for – altså en personlig levende sparringspartner. (dog med forbehold for 24 timers svarrate)

Det kan bestemt betale sig at få en god opstartsrådgivning, altså en rådgivning før man får hunden hjem, hvalpen hjem. Heri ligger mange spørgsmål og tanker, som du ikke længere står alene i og med.

Ubegrænset videodeling (ved køb af den store pakke) af dig og din hund, som jeg så analyserer og vender tilbage, med et besyv på at få løst eller besyv på at nå målet. Enten via en telefonopringning, lydbesked eller onlinemøde, hvad end der lige passer på den enkelte problematik. (dog med forbehold for 24 timers svarrate)

Min Vision og dermed Værdien i online hundetræning ved Hunde-Liv

Jeg tror ene og alene på, at den personlige kontakt stadig er den førende faktor, indenfor alt ny viden, eller i hvert fald muligheden for at kunne få en sparring og derved opnå en sikkerhed for at man er på rette spor.

Det at man som hundeejer, hvad end man er nybegynder eller garvet i titlen, kan føle sig tryk i sin gøren, skaber vejen for den grundlæggende sikkerhed og dermed giver trygheden, for at fuldføre målet og få den hund man ønsker sig. 

Du vil altså ikke modtage en masse videoer hvori jeg laver en masse øvelser, som du så på bedste vis, skal prøve at udfærdige ene og alene hjemme i stuen.

Du får derimod en støttepædagog, en sparringspartner, en der er på når du står og mangler råd, eller blot vil føle dig tryk i det du gør.

Jeg har mange kunder som ene og alene føler sig usikre på det de gør, eller bliver overbebyrdet af alle de meninger, holdninger og mål der nu engang måtte være til det at holde hund.

Google er min ven, eller Facebook er min støtte, som mange yder i stort omfang. Her kan man finde utrolig mange meninger og holdning, som tit og ofte gør den enkelte usikker og forvirret.

I min optik skal man som ejer føle sig tryk og hvile i opgaven før man på nogen måder kan opnå et godt og positivt resultat.

Din hund mærker din energi, og hvis du ikke føler dig sikker i din træning eller blot er forvirret over hvilken vej du skal vælge, så bliver din hund forvirret og det giver absolut ingen positive mål.

Jeg får tit disse spørgsmål:

 • Hvad er din holdning til hundekravlegård?
 • Hvad er din holdning til at hunden skal sove i bur om natten?
 • Må min hund sove i sengen?
 • Må min hund ligge i sofaen?
 • Skal min hund bærer sele eller halsbånd?
 • Skal jeg bruge flexline eller kort snor?
 • Hvorfor trækker min hund?
 • Hvorfor og hvordan stopper jeg min hund i at bide mig når vi leger?
 • Hvad gør jeg når min hund gør, jeg har læst at jeg skal ignorere den, men det virker ikke?

Der er ligeledes mange veje til målet, hvad end det er at forstå sin hund eller blot lave en enkelt øvelse, der findes altså i min optik IKKE KUN EN VEJ, men mange veje, og de skal tilpasses din hunds personlighed og så sandelig også dit liv og dermed hverdag og formåen.

Den vigtige pointe i dette, er at jeg mener, at hvis du hviler i opgaven, så kan du nå helt til tops, nå dit mål, få den familie hund du ønsker, og med det, skal du selv reflektere over hvad du føler er det rigtige for dig og din hund. Selvfølgelig får du også den faglige refleksion, og de forskellige syn på hver enkelt problematik.

Det er vigtigt, at man ikke låser sig fast i et spor, fordi nogen har en bestemt holdning til et eller andet, i hundetræning er det grundlæggende at man har en god og stærk relation og dermed kommunikation hund og menneske imellem. 

Det er absolut det vigtigste, og for at nå lige præcis det mål man nu engang ønsker, skal relationen være god, stærk og positiv. Først her kan man i min optik bygge hunden op og derved finde vejen.

Det står jeg selvfølgelig klar til at hjælpe dig med.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Online Hundetræning 100% skræddersyet mellem pakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *