Aktiveringslegetøj til hunde – Mental stimulering - nr. 1 som er uundværlig til din hund.

Mental stimulering – som er uundværlig til din hund.

Aktiveringslegetøj er en fest, en ren fornøjelse for din hund – når hunden er beskæftiget med aktiveringslegetøjet, så er den altså selvstændigt i gang med at arbejde og det giver dig som hundeejer fritid og ro til at udfører dine egne gøremål.

Det at hunden skal bruge hjernen når hunden arbejder, gør hunden mentalt træt, altså blive naturligt træt. Ud over at hunden syntes der er en fest, så får den faktisk også succes ved at løse en opgave. Når hunden får succes, så opbygger vi hundens selvtillid.

Når din hund har selvtillid, bliver alt andet en leg, ligeså alene hjemmetræning af din hund.

Aktiveringslegetøj til hunde, er mentalstimulerende for din hund, kan fyldes med lækkerier så som tørfoder til hunde, vådfoder til hunde, torskerogn, røget laks – det er kun fantasien der sætter grænserne.

Aktiveringslegetøj til hunde – Slikkemåtter – Slowfeeder – Jolly Tuff ”kært barn mange navne”.

Det vigtigste redskab du må investere i til din hund – Aktiveringslegetøj til hunde – giver fritid til hundeejeren.

Det er et godt ”hemmeligt” våben, når du i din travle hverdag skal sikre at din hund bliver mentalt stimuleret og derved kan nå dine egne gøremål.

Eksempler og ideer på/til at bruge dette fremragende aktiveringslegetøj til hunde:

  • Vi kan med fordel bruge det til at give hvalpen/hunden mulighed for at få bearbejdet alle dagens/turens oplevelser/indtryk og herved ”putte alle indtryk i rette kasser”.
  • Godt at tilbyde når man kommer hjem fra en gåtur – idet hunden opfanger alt omkring sig, ”se din hund som var den en svamp eller en magnet for alt omkring sig” aktiveringslegetøj til hunde kan derved hjælpe hunden til at få ro så hunden kan lægge sig til at sove.
  • Du/I skal have middagsgæster og hunden skal slappe af alt imens – tilbyd hunden noget aktiveringslegetøj så har hunden noget at foretage sig, alt imens du plejer dine gæster.
  • Miljøtræning – aktiveringslegetøj kan ikke undgås – det hjælper hunden til at kunne forholde sig neutralt til sine omgivelser, samt forbinder hunden sine omgivelser med noget positivt (lyde/bevægelser = der kommer noget positivt ind i munden)

Ydermere er aktiveringslegetøj til hunde et Fremragende træningsredskab til din hunds lydtræning og miljøtræning.

Lydtræning er 80% af vores træning og prægning af hundens selvtillid.

En hund der er selvsikker, er en hund i balance.

God fornøjelse med jeres nye aktiveringslegetøj

Ønsker I at gå til hundetræning med jeres hund så kan I læse mere herunder:

Hvalpetræning København og i Nordsjælland

Viser 1–16 af 22 resultater