fbpx
Søg
Close this search box.

Træningsgodbidder – Frysetørrede – Snack Chicken Liver – 115g

Kiwi Walker – Eksklusive & 100% rene råvare.

Godbidder af kyllingelever

Hvis du ønsker at opretholde en god kontakt til din hund, så er Frysetørrede godbidder dit hæmmelige våben, de er både friske, lækre og dufter kraftigt-dejligt, ”hvis du spørger din hund”.

89,00 kr.

Beskrivelse

Træningsgodbidder – Frysetørrede – Snack Chicken Liver – 115g

 

Høj kvalitet – beholder den helt ægte struktur i råvaren. Kiwi Walker kæledyrsgodbidder er 100% naturlige. De indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, og indeholder kun ægte frugt, grøntsager og kød. De er lette, ikke fedtede og perfekte til at forkæle dit kæledyr med en sund snack eller belønning.

Vores frysetørrede godbidder tilberedes uden madlavning, så de bevarer al den naturlige godhed og smag fra deres friske ingredienser. Vi tilbyder mange forskellige typer frugt, skaldyr og kødvarianter. Vi tilbyder vores godbidder i flere størrelser. Små stykker til katte og mindre racer, og store stykker til større hunderacer.

Vores ledende princip er at hunden skal have en fest uden at gå på kompromis med kvaliteten.

KIWI WALKERS frysetørrede godbidder er et sundt alternativ til din hund og kat

Vi nyder innovation og kan hermed oplyse jer om at disse godbidder med fordel også kan masses ud i småstykker, let og ligetil, de maste godbidder kan så tilføres tørfoderet i skålen, godt til kræsne hunde som ikke vil æde sin mad medmindre der bliver tilført noget lækkert, heri har I en sund og let tilgængelig løsning – lige til at tage med på farten.

Træningsgodbidder af den bedste kvalitet

Kiwi Walker – Eksklusive & 100% rene råvare.

Hvis du ønsker at opretholde en god kontakt til din hund, så er Frysetørrede godbidder dit hæmmelige våben, de er både friske, lækre og dufter kraftigt-dejligt, ”hvis du spørger din hund”.

På mine træningshold, har jeg prøvet disse træningsgodbidder af og alle har været villige i deres kontakt, hundene har nærmest hoppet på stedet for at få endnu en godbid.

Du kan via min Facebook eller Instagram sidde finde videoer af hunde som elsker at arbejde for frysetørrede godbidder.

De er bløde, qua de er friske og herved kan de også ”klistres” fast på barken af et træ, træer er en god aflednings ”genstand” som vi tit og ofte passerer i vores miljø, på vores gåture.

Det er en god ide at have en afledningsmanøvre når fx din hund bliver opkørt over det I passerer, så i stedet for at holde den stramt i snoren, kan man blot vifte med en godbid foran næsen, og vupti, kontakten er hjemme og hunden afledt – positivt resultat.

Hvalpe har blot 2 ting i hovedet

1 jeg har en fest, 2 hvor er den næste fest jeg skal deltage i. Derfor kan det være rigtig svært at holde kontakten med og til din hvalp, med disse godbidder kan du holde festen hjemme.

Når vi som ejer forstår vigtigheden i at feste med vores hvalpe/hunde, så bliver alt træning en leg frem for en pligt, og dette er helt klart noget jeg ville vælge og herved får I det stærkeste ”våben”.

De frysetørrede godbidder holder sin friskhed ved at være tørre, når du skal bruge dem, skal du blot hælde dem i en skål, tilsætte kogt vand og vente i få sekunder, hælde vandet fra, og putte dem i din godbidtaske.

Gå ud og hold din fest – god træning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træningsgodbidder – Frysetørrede – Snack Chicken Liver – 115g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *