Hundetræning og hvalpetræning Østerbro

Miljøtræning, PRIVAT, enetimer- & hundeadfærdtræning på Østerbro

Hundetræning & Hvalpetræning Østerbro - Hunde-Liv's hundetræner Østerbro tilbyder fleksibel hundetræning Østerbro privat og i hold
Hvalpetræning Østerbro og hundetræning Østerbro - Privat hundetræning Østerbro

Søger du hundetræning eller hvalpetræning på Østerbro, så er du kommet det rette sted

Hundeliv tilbyder hvalpetræning og hundetræning Østerbro

Østerbro er en administrativ bydel i København med 76.402 indbyggere og måske er du en af mange hunde- eller hvalpeejere på Østerbro som overvejer hundetræning eller hvalpetræning Østerbro og omegn.  

Jeg er en hundetræner som tilbyder lokal hundetræning på Østerbro samt hvalpetræning, til dig som har en ny medlem af familien og som kan have gavn af; lokal hvalpetræning på Østerbro. 

Privat hvalpetræning og hvalpetræning i hold Østerbro –  passer dig der søger gode råd og tips mht. til hvalpetræning på Østerbro. Eller bare gerne vil mødes sammen med andre til hundetræning lokalt i dit område.

Privat hundetræning og hundetræning i hold Østerbro – Selvom at din hund nu er voksen så kan den måske have stor gavn af at træne sammen med andre hunde i forskellige lokale miljøer. Hunde-Liv tilbyder også hundetræning lokalt på Østerbro, for hunde med forskellige adfærdsproblemer. 

Kontakt Hunde-Liv og prøv hundetræning Østerbro

Vi skræddersyer hundetræning på Østerbro til både voksne hunde, hvalpe samt hunde med forskellige adfærdsproblemer eller andre almindelige hundeproblemer som f.eks. lydangst.

Hvis du har en ældre hund spørger du måske dig selv om den kan opdrages ligesom en hvalp – ja det kan den, det kan bare tage lidt længere tid. Her handler det om at erstatte den mindre positive adfærd med det ny. En ældre hund kan altså opdrages ligesom en hvalp, hvis du har spørgsmål omkring din hund eller overvejer hundetræning Østerbro, kontakt mig her, så vender jeg tilbage til dig for at svare bedst mulig på alle dine spørgsmål, både omkring din hund samt omkring hvalpetræning Østerbro og hundetræning Østerbro. 

Østerbro en bydel med forskellige områder som vi kan træne i

Østerbro byder både på trafikeret byliv og grønne områder, vi kan f.eks. aftale at vi starter vores hundetræning Østerbro eller hvalpetræning Østerbro i en af følgende områder for at efterfølgende tage en tur ned på Østerbrogade:

Søerne: Søerne fungerer i dag som rekreativt område for københavnerne, der gerne spadserer eller løber om dem. Turen rundt omkring alle søer er 6,35 km, vi kan f.eks. aftale at vi mødes og går rundt den ene sø for at afslutte vores hundetræning Østerbro i Garnison kirkegård som består af grønne arealer. 

Nordhavnstippen: Nordhavnstippen er et stykke ugeneret natur på det yderste Nordhavn. Nordhavstippen er et af Østerbros skønne, grønne åndehuller hvor vi f.eks. kan mødes for hundetræning Østerbro eller hvalpetræning Østerbro. 

Har du eller i nogle andre forslag på hvor vi kan mødes og træne, så er vi hos Hunde-Liv selvfølgelig åbne for forslag. 

Før vi starter vores hvalpetræning eller hundetræning på Østerbro

Inden vi går i gang med hundetræning Østerbro eller hvalpetræning Østerbro, så er det vigtigt at jeg som hundetræner kender jeres behov og udfordringer, eller hvad i forventer af hvalpe eller -hundetræningen, derfor har jeg udviklet nogle tilmeld formularer som i eller mere velkomne at udfylde her.

Hvis der er nogle andre spørgsmål omkring hundetræning eller hvalpetræning på Østerbro, så er i altid velkomne til at kontakte mig i et af mine kontaktformularer på hjemmesiden eller via telefon. 

 

 

Hvalpetræning Østerbro og hundetræning Østerbro - Privat hundetræning Østerbro

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier