fbpx
Søg
Close this search box.

Hvalpetræning og hundetræning Frederiksberg

hundeADFÆRD, PRIVAT, enetimer- & MILJØTRÆNING i Frederiksberg kommune

Hvalpetræning & hundetræning Frederiksberg ‖ Privat hundetræner

Vi hos Hunde-Liv er glade for at kunne tilbyde hvalpetræning og hundetræning på Frederiksberg

Aftale tid og plads med vores fleksible hundetræner Frederiksberg

Frederiksberg er et brokvarter i København med et relativt mixet miljø, din hund skal kunne tåle en del støj og vide hvordan man bevæger sig frem og tilbage på Frederiksbergs gader og parkområder, hvor der ofte er mange mennesker (og hunde) på få kvadratmeter. Det bor nemlig ca. 100.000 indbyggere i Frederiksberg kommune på 8.7 km2.

Overvejer du at tage på hundetræning Frederiksberg?

Måske funderer du på om hundetræning på Frederiksberg vil kunne være noget for dig og din hund eller hvalp. Måske står du overfor et problem med din hund, lydangst eller noget helt tredje. Uanset anledning så er du altid velkommen til at stille spørgsmål før du tilmelder dig til hundetræning Frederiksberg, alle spørgsmål omkring både hundetræning og hvalpetræning Frederiksberg er velkomne til os hos Hunde-Liv.

Kom hurtigst i kontakt med Angelicca her. 

Har du en ny lille hvalp som du tror vil have gavn af hvalpetræning Frederiksberg?

Som ny hundeejere kan det være godt at rådføre sig med en der kender hunde generelt og som på forhånd ved hvad man skal være observant på og hvad man i fremtiden måske skal tage stilling til. Din nye familiemedlem (din hvalp) har også godt af nogen miljøtræning, for at fungere bedst muligt ude i gademiljøet. Hos Hunde-Liv tilbyder vi hvalpetræning Frederiksberg både i hold og privat hvalpetræning Frederiksberg. Det er mulighed for både enetimer eller et lidt længere forløb.  

Skriv endelig eller kontakt Hune-Liv hvis du gerne vil vide lidt mere om hundetræning Frederiksberg og hvalpetræning Frederiksberg, eller så kan du tilmelde dig og din hund her

Du kan også læse mere om Hunde-Liv og missionen her

Hvalpetræning Frederiksberg, Privat hundetræner

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier