fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning og hvalpetræning Lyngby

Miljøtræning, PRIVAT, enetimer- & hundeadfærdtræning i Kongens Lyngby

Rally Og Nose-Work Hundetræning Østerbro
Hundetræning & hvalpetræning Lyngby ‖ Privat hundetræner

Bor du i Lyngby Taarbæk kommune og overvejer du hundetræning eller hvalpetræning til din hund? Læs mere her

Hundeliv tilbyder hvalpetræning og hundetræning Lyngby kommune og omegn.

Kongens Lyngby er en nordlig bydel i Storkøbenhavn i Lyngby-Taarbæk Kommune, i Region Hovedstaden. Lyngby-Taarbæk kommune, hvor Kongens Lyngby ligger, bor 56.281 indbyggere og derfor er der stor potentiale at vi kan samler et hold til hundetræning Lyngby eller hvalpetræning Lyngby. 

Jeg er en hundetræner bor i Nordsjælland og jeg tilbyder lokal hundetræning Lyngby samt hvalpetræning Lyngby og omegn. 

Privat hvalpetræning Lyngby og hvalpetræning i hold Lyngby – Mine ydelser passer dig der søger gode råd og tips mht. til hvalpetræning eller bare gerne vil mødes med den ny hvalp sammen med andre hvalpe lokalt i dit område i Kongens Lyngby og omegn.

Privat hundetræning og hundetræning i hold Lyngby – Hunde-Liv tilbyder også hundetræning lokalt i Lyngby, for hunde med forskellige adfærdsproblemer. Men selvom at din hund ikke er belastet med nogen form for problematik, så kan hundetræning stadig være godt, din hund for nemlig muligheden at mødes med andre hunde på et hundetræningshold i Lyngby. 

Kontakt Hunde-Liv og prøv hundetræning Lyngby og omegn. 

Kontakt Hunde-Liv så skræddersyer vi sammen hundetræning Lyngby, både voksne hunde, hvalpe samt hunde med forskellige adfærdsproblemer eller andre almindelige hundeproblemer som f.eks. lydangst.

Hvis du har en ældre hund spørger du måske dig selv om den kan opdrages ligesom en hvalp – ja det kan den, det kan bare tage lidt længere tid. Her handler det om at erstatte den mindre positive adfærd med det ny. Faktum er at en ældre hund også kan altså opdrages ligesom en lille hvalp. Tøv ikke at kontakte mig, din hundetræner Lyngby, hvis du har nogle spørgsmål omkring din hund eller overvejer hundetræning Lyngby, nemmest kontakter du mig her,  jeg vender tilbage til dig for at svare bedst mulig på alle dine eventuelle spørgsmål, både omkring din hund samt omkring hvalpetræning Lyngby og hundetræning Lyngby. 

Lyngby er en perfekt kommune med masser af grønne områder 

Hundetræning Lyngby kan f.eks. foregå i miljøet omkring Lyngby hovedgade eller i et af Lyngbys alle grønne områder som finder i Kongens Lyngby og omegn. 

Folkeparken ved Lyngby Sø Folkeparken ligger ved Lyngby Sø. Her er der oplagte muligheder for samle et hold tril hundetræning eller hvalpetræning Lynby og bruge de store græsarealer. Herfra kan vi også følge Hjertestien langs Lyngby Sø. Fra selve Folkeparken er der vidt udsyn over Lyngby Sø og dem smukke natur.

Der er bland andet indgang til Folkeparken fra Stukenbergsvej, 2800 Kgs. Lyngby.

Sophienholm og omegn. 

Kunstudstillingerne på Sophienholm, den smukt beliggende skulpturpark og grønne arealer ved Bagsværd Sø er et besøg værd Sidst opdateret 29. januar 2021. Efter hundretræning Lyngby kan der nydes en kunstudstilling på Sophienholm. Tips: året rundt vises separatudstillinger af markante kunstnere og der arrangeres aktuelle kunsthistoriske udstillinger.

Før vi starter vores hvalpetræning Lyngby eller hundetræning Lyngby

Inden vi går i gang med hundetræning Lyngby eller hvalpetræning Lyngby, så er det vigtigt at jeg som hundetræner kender jeres behov og udfordringer, eller hvad i forventer af hvalpe eller -hundetræningen, derfor har jeg udviklet nogle tilmeld formularer som i eller mere velkomne at udfylde her.

Hvis der er nogle andre spørgsmål omkring hundetræning eller hvalpetræning i Lyngby og omegn, så er i altid velkomne til at kontakte mig i et af mine kontaktformularer på hjemmesiden eller via telefon. 

 

 

Hvalpetræning Lyngby - Bor du i Lyngby Taarbæk kommune og overvejer du hundetræning eller hvalpetræning til din hund? Læs mere her

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier