Hvalpetræning og hundetræning Gentofte

hundeADFÆRD, PRIVAT, enetimer- & MILJØTRÆNING i GENTOFTE

Hundetræning & Hvalpetræning Gentofte - Hundetræner Gentofte tilbyder fleksibel træning privat og i hold, læs mere om hundetræning Gentofte
Hvalpetræning & hundetræning Gentofte - Privat hundetræner i Gentofte

Hunde -Liv tilbyder hundetræning Gentofte samt hvalpetræning Gentofte og omegn.

Privat hundetræner i Gentofte - til fleksibel hundetræning i dit lokalområde

Måske bor du i Gentofte kommune og efterspørger hundetræning Gentofte eller hvalpetræning Gentofte – Hvis så er tilfældet, så er du kommet det rette sted

Hunde-Liv tilbyder lokal hundetræning i Gentofte samt træning til hvalp, for dig som har en ny medlem i familien som kan have gavn af; lokal hvalpetræning Gentofte

Privat hvalpetræning Gentofte –  passer dig der søger gode råd og tips mht. til hvalpetræning i Gentofte. Eller gerne vil træne sammen med andre i dit lokale område.

Privat hundetræning Gentofte – Selvom at din hund ikke længere er en lille hvalp så kan den måske have stor gavn af at træne sammen med andre hunde i forskellige lokale miljøer. 

Oplev vores hundetræning Gentofte og Hvalpetræning Gentofte

Hunde-Livs hundetræner i Gentofte går ind for skræddersye hundetræning til både voksne hunde, hvalpe samt hunde med forskellige problemer som f.eks. lydangst. 

Som hundetræner Gentofte, ved jeg at alle hunde og hvalpe har forskellige behov, generelt set fokuserer vi dog på; hundesprog – hundeopdragelse – hundeadfærd og dermed hundens signaler, samt velvære ved at vinde hundens tillid samt forståelsen af hundens kommunikationsformer.

Gentofte en bydel med blandet miljø

Gentofte byder både på byliv og grønne områder, vi kan f.eks. aftale at vi starter vores hundetræning Gentofte eller hvalpetræning Gentofte i en af følgende parker:

Dyssegårdsparken (Knud Rasmussens Vej 19, 2870 Dyssegård) – Dyssegårdsparken indbyder til ophold, bevægelse og leg for folk i alle aldre. Det er en frodig lokalpark, hvor skovagtige bevoksninger veksler med åbne områder.

Gentofte Park (Folkeparken Dahlénstræde, 2820 Gentofte) Folkeparken danner en harmonisk overgang fra Gentofte Bymidte til Gentofte Sø. Parken er et rart og meget brugt opholds- og udsigtssted. Her kan du gå en tur om søen eller slappe af på plænen. Du kan også besøge parkens legeplads, eller kigge på søens mange ænder, svaner og gæs.

Kildeskoven (Adolphsvej 25, 2820 Gentofte) Kildeskoven ligger i dag med tre mindre skovstykker som en grøn kulisse omkring Kildeskovshallen. Her er der mulighed for at lege under trækronerne i umiddelbar nærhed af hallerne.

(Kilde gentofte.dk

 

Før vi starter vores hvalpetræning eller hundetræning i Gentofte

Før vi går i gang med hundetræning Gentofte eller hvalpetræning Gentofte, så har jeg brug for at lære jer lidt at kende, derfor har jeg udarbejdet nogle tilmeldingsformular som indeholder spørgsmål omkring jeres nuværende situation (dig og din hund/dine hunde). Disse formularer finder du her.

Hvis du har nogle andre spørgsmål omkring træning, så kan du nemt stille dem til mig her. Du er også altid velkommen til at ringe til mig på telefon 28 12 49 89

 

 

Hvalpetræning Gentofte - Af erfaring hvalpetræner Gentofte

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier