fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning og hvalpetræning Amager

Miljøtræning, PRIVAT, enetimer- & hundeadfærdstræning på Amager

Hundetræning Amager & hvalpetræning Amager ‖ Privat hundetræner - Hunde-Liv's hundetræner Amager tilbyder hundetræning privat og i hold
Hundetræning & hvalpetræning Lyngby ‖ Privat hundetræner

Hvis du bor på Amager og overvejer hundetræning eller hvalpetræning, så kan vi aftale træning hvor de passer dig f.eks. på Amager

Hunde-Liv tilbyder hvalpetræning Amager og hundetræning Amager

Hvis du bor på Amager og overvejer hundetræning til din hund eller hvalpetræning på Amager, så står Hunde-Liv til rådighed 

Hunde-Liv tilbyder hundetræning Amager og hvalpetræning Amager i København S eller så er i velkommen en tur i Nordsjælland på opdagelse af nye områder i Region hovedstaden. 

Hvis du søger hundetræning Amager, så har Hunde-Livs hundetræner ingen problemer med at aftale hvalpetræning Amager eller hundetræning Amager. Skriv til Hunde-Liv så kan vi sammen finde ud af hvor vi mødes. 

Privat hundetræning Amager

Mod kørsel, så kører Hunde-Liv med glæde til Amager, for at træne sammen med din hund og dig. 

Privat hundetræning Amager kan foregå både i form for enkelte gange eller over et flertal møder, Hunde-Livs hundetræner Amager tilbyder kurser og hundetræning for både begyndere og øvede hunde og hundeejere. Du vil lære at bruge hundens naturlige instinkter for at opsøge forskellige ting og dufte. Kom og vær med til en udfordrende hundetræning for dig og din hund.

Hundetræning hold Amager

Hvis du ønsker en lavere pris på hundetræning Amager, så kan hundetræning holdtræning eventuelt anordnes både på Amager eller andre steder i region hovedstaden. Kontakt Hunde-Liv for hundetræning Amager for aftale eller mere info. 

Privat hvalpetræning Amager

Ønsker du, at din hvalp lærer at gå pænt i snor, komme når du kalder, eller ikke hopper op ad folk, og eller bliver god til at slappe af derhjemme? Så er dette holdet for dig! Hunde-Livs hundetræner Amager tilbyder nu hvalpehold, hvor der trænes udelukkende med positive og tvangsfrie metoder, perfekt til små hvalpe. Hunde-Livs private hvalpetræning Amager gør det både let og sjovt at træne din nye hund, samtidig med at I styrker jeres bånd til hinanden.

Gennem sjove lege, som gør det nemmere for hvalpen at huske de ting, som du vil lære den, på hvalpetræning Amager (eller hvor vi aftaler hvor hvalpetræningen skal ske) vil vi guide dig og din hund gennem de mange stadier af din hvalp’s udvikling og hjælpe jer opnå  individuelle mål. Om jeres mål er at få den perfekte familie hund, eller hvis der er højere ambitioner, vil Hunde-Liv hjælpe jer på vej og sørge for, at I bliver forberedt bedst muligt. Det er vigtigt at hvalpetræningen er både sjov og nem for ejer såvel som hund, og det er nemlig lige præcis, hvad denne træning er.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for hvalpetræning Amager eller hundetræning Amager

Hvis du ønsker at have lidt mere info om hvad Hunde-Liv tilbyder eller vil høre lidt mere om hvordan hundetræning Amager eller hvalpetræning Amager kan foregå, så hør vi gerne fra dig/jer! Vi vil gøre vores bedste for at svare på alle dine spørgsmål omkring hundetræning Amager og hvalpetræning Amager, eller hvor vi aftaler at vi mødes. I kan læse mere om Hunde-Livs priser her. Eller så kan i kontakte Hunde-Livs hundetræner nemt her.   

Hvalpetræning Lyngby - Bor du i Lyngby Taarbæk kommune og overvejer du hundetræning eller hvalpetræning til din hund? Læs mere her

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier