fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning samt hvalpetræning Vedbæk og Rungsted og omegn.

Hundetræning Vedbæk og hvalpetræning Rungsted mv.

Søger du f.eks. hundetræning Vedbæk, hvalpetræning Vedbæk eller hvalpetræning Rungsted kyst? Læs hvad Hunde-Livs hundetræner tilbyder lokalt
dog

Bor du i Øst om Nordsjælland og søger hundetræning Vedbæk og i Rungsted?

Hunde-Liv tilbyder hvalpetræning og hundetræning Vedbæk og Rundsted, i dit lokale område

Hunde-Liv er hundetræneren Angelicca som er uddannet veterinærsygeplejerske, hundetræner med adfærdsspeciale samt dyretelepati, Angelicca bor i Nordsjælland og tilbyder hundetræning Vedbæk og længst Rungsted kyst, hvor træningen kan arrangeres både i hjemmemiljøet eller udenfor i bytrafikken eller i naturen. 

Hvis du søger hundetræning Vedbæk eller hundetræning Rungsted, så har Hunde-Livs hundetræner ingen problemer med at aftale hvalpetræning Vedbæk, eller hvalpetræning, hvor det passer dig og din hvalp eller hund bedst. 

Angelicca, forstår hvorfor en hund er ”menneskets bedste ven” og fokuserer meget på de signaler, som hunde afgiver, og tager hensyn til dem. Hvilket udtryk hunden har osv.? Hvad har den tænkt sig at gøre? Er den eksempelvis oplagt og har lyst til at give en gas med hundetræning eller hvad kræves for at den skal finde motivation? 

Hunde-Liv bruger positiv belønning ved hundetræning Vedbæk og Rungsted. Hunde-Liv går ikke ind for straf af hunde. Det betyder, at din hund får positiv opmærksomhed for ønsket adfærd, imens den bliver ignoreret når der er tale om en negativ adfærd, f.eks. hvis din hund gør noget som vi ikke vil have den til. 

Hunde-Liv forsøger også at undgå, at din hund bliver bragt i situationer, hvor den udviser uønsket adfærd. Dette kan gøres ved at forudse situationer, som kan udløse denne adfærd. Hvis din hund f.eks. løber efter cykler eller løbere, skal jeg sørge for, at den har sin opmærksomhed på noget andet på turen. Positiv belønning er en af byggestenene til en harmonisk familie hund og positiv hundetræning Vedbæk.

Privat hundetræning Vedbæk og i Rungsted

Privat hundetræning Vedbæk kan foregå både i form for et par enkelte gange eller som et “kursus” hvor mi mødes i en periode til træning, Hunde-Livs hundetræner Vedbæk og Rungsted tilbyder kurser og træning for både begyndere og øvede hunde samt hundeejere.

Hunde-Liv vil lære jer at bruge de naturlige instinkter som hunde har for at opsøge forskellige ting og dufte. Kom og vær med til en udfordrende hundetræning Vedbæk og hvalpetræning Vedbæk mv. for dig og din hund eller hvalp.

Træne i hold hos Hunde-Liv

Hvis du har et begrænset budget på hvor meget hundetræning Vedbæk og hvalpetræning Vedbæk må koste, så kan holdtræning eventuelt anordnes i dit område eller andre steder i hovedstaden. Kontakt Hunde-Liv idag for hundetræning eller Hvalpetræning Vedbæk, så at vi kan aftale nærmere og sammen finde den bedste løsning på hundetræning Vedbæk. Holdtræning kan arrangeres båd i form for hvalpehold eller for voksne hunde.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for f.eks. hvalpetræning  Vedbæk eller hundetræning Vedbæk, eller Rungsted

Kontakt Hunde-Liv for mere info vedrørende hundetræning i Vedbæk og omegn, du kan også ringe bare for at du ønsker at høre lidt mere om hvordan f.eks. hundetræning eller hvalpetræning Vedbæk kan foregå, vi hør gerne fra dig og dig hund eller hvalp og vi svarer på alle dine spørgsmål omkring hundetræning Vedbæk og hvalpetræning Vedbæk og omegn.. Husk ingen spørgsmål er dumme. Vi glæder os til at høre fra dig! I kan læse mere om Hunde-Livs priser her. Eller så kan i kontakte Hunde-Livs hundetræner nemt her.

Hunde-Liv tilbyder hvalpetræning og hundetræning Vedbæk og Rundsted, i dit lokale område

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier