fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning og hvalpetræning Valby

Book hvalpetræning og hundetræning Valby

Hundetræning Valby og hvalpetræning Valby - privat & i hold
Søger du f.eks. hundetræning Valby, hvalpetræning Valby? Læs hvad Hunde-Livs hundetræner i Valby tilbyder lokal og i Nordsjælland her

Bor du i Valby og leder du efter træning til din hund eller efter hvalpetræning Valby

Hunde-Liv tilbyder både træning til hvalpe i hele København og Nordsjælland samt lokal Hundetræning Valby

Angelicca hos Hunde-Liv er en erfaren hundetræner som er uddannet veterinærsygeplejerske, hundetræner med adfærdsspeciale samt dyretelepati i Nordsjælland. Angelicca tilbyder både hvalpetræning Valby og hundetræning Valby. 

Hvis du søger hundetræning Valby eller hvalpetræning Valby lokalt, så har Angelicca ingen problemer med at aftale lokal træning i det miljø, hvor det passer jer bedst at træne i. Træningen kan foregå i de lokale miljøer i Valby, i bytrafikken eller ude i de Sjællandske skove. Skriv til Hunde-Liv så kan vi sammen finde ud af hvor vi mødes.

Privat hundetræning Valby

Privat hundetræning Valby kan foregå både i form for et par enkelte gange eller som et lidt længere  “kursus” hvor vi mødes over flere gange, Hunde-Livs hundetræner Valby, tilbyder kurser og hundetræning Valby og omegn. for både begyndere og øvede hunde og deres hundeejere. 

Hunde-Liv vil under løbet af træningen lære jer at bruge de naturlige instinkter som hunde har for at opsøge forskellige ting og dufte. Kom og vær med til en sjov og givende hundetræning Valby og hvalpetræning Valby osv. for dig og din hund eller hvalp.

Hundetræning hold Valby

Hvis du har et budget hvor din økonomi er begrænset, så er der mulighed for holdtræning  hundetræning Valby eller hvalpetræning Valby. Hvis i er et par stykker så bliver prisen fordelt på flere. Kontakt Hunde-Liv i dag for hundetræning Valby eller hvalpetræning Valby, så ser vi på hvad der er for mulige løsninger med hensyn til holdtræning hunde i Valby. 

Privat hvalpetræning Valby

Er jeres måle at hvalpen skal komme med det samme når du kalder, eller stoppet med at lave “ballade” og komme fri en dårlig adfærd f.eks. hvalpen hopper op ad folk. Så er vores hvalpetræning Valby, en god løsning for jer!

Hunde-Livs hundetræner Valby tilbyder hvalpehold ,for jer der er flere hvor der trænes udelukkende med positive metoder, som er perfekt til små hvalpe. Hunde-Livs private hvalpetræning Valby, gør det både let og sjovt at træne med din nye hvalp, samtidig med at I styrker jeres bånd ejere og hund. 

Gennem sjove lege, gør vi det nemmere for din hvalp at huske alle de små ting, som vi mennesker vil lære, på hvalpetræning Valby. Hunde-Liv guider dig og din hvalp eller hund gennem de mange stadier af din kære hunds udvikling og hjælpe jer at fælles opnå jeres fælles mål. 

Det er lige mager om målet er at få den perfekte by hund, eller hvis der tale om højere ambitioner på konkurrence niveau, så vil Hunde-Livs hundetræner Valby, hjælpe jer, dvs. dig og din hvalp/hund på vej og sørge for, at I bliver godt klædt på. Hos Hunde-Liv er der vigtigt at både hvalpetræningen Valby og hvalpetræningen Valby er både sjov og nem for ejer såvel som hund, og det er nemlig lige præcis, hvad denne træning er.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for f.eks. hvalpetræning Valby hundetræning Valby

Er du stadig i tvivl om vores træning er noget for dig? Så er du mere end velkommen at skrive til Hunde-Liv eller at ringe  til Angelicca . Alle spørgsmål er velkomne. Vi glæder os til at tale med dig!

Vi glæder os til at høre fra dig! I kan læse mere om Hunde-Livs priser her. Eller kontakte Hunde-Livs hundetræner nemt her.

Dogs in a clearing

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier