fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning Søborg og Gladsaxe

Book hvalpetræning og hundetræning Søborg og Gladsaxe

Hundetræning Søborg og Hvalpetræning Gladsaxe - privat & hold
Hundetræning Søborg og Hvalpetræning Gladsaxe - privat & hold

Hundetræning Søborg og Gladsaxe med mulighed for hvalpetræning privat og i hold

Hunde-Liv tilbyder både hundetræning og hvalpetræning Søborg og i Gladsaxe kommune

Gladsaxe kommune har omkring 69.000 indbyggere og er den 20. største kommune i Danmark. Hvis du bor i Gladsaxe kommune så er der muligt at komme med på holdtræning eller at bestille enetimer hundetræning Gladsaxe og Søborg og omegn. Angelicca hundetræner hos Hunde-Liv er uddannet veterinærsygeplejerske og hundetræner Søborg og Gladsaxe med adfærdsspeciale samt dyretelepati. Angelicca tilbyder både hvalpetræning Gladsaxe og Søborg samt hundetræning Gladsaxe og Søborg.

Hvis du søger hundetræning Søborg eller hvalpetræning Gladsaxe og over træning lokalt, så har Angelicca kører gerne ud til jer, hvor i ønsker lokal træning det vil sige i det miljø, hvor det passer dig og din hund eller hvalpe at træne i. Træningen kan foregå i de lokale miljøer, i bytrafikken eller ude i de Sjællandske skove. Skriv til Hunde-Liv så kan vi sammen planere træning og mødested.

Privat hundetræning Søborg og Gladsaxe

Privat hundetræning Søborg og Gladsaxe kan foregå enkelte gange eller som et lidt længere  “kursus” hvor vi mødes over flere gange, der er mulighed for hundetræning Søborg og Gladsaxe for både hvalpe, begyndere og øvede hunde og deres ejere.

Hundetræning Søborg og Gladsaxe starter med at træneren vil lære jer at kende, første trin er at skaffe sig et overblik på nuværende situation. Udfyld tilmeld formular her, og beskriv så uddybende som muligt. 

På hundetræning Søborg og Gladsaxe vil i bland andet læse at bruge de naturlige instinkter som hunde har for at opsøge forskellige ting og dufte. Konktakt Hunde-Liv nu og vær med til en sjov og givende træning for dig og din hund eller hvalp.

Hundetræning hold Søborg og Gladsaxe

Holdtræning hundetræning Søborg og Gladsaxe eller hvalpetræning Søborg og Gladsaxe er et økonomisk valg for den enkelte, da i er flere om omkostningerne, Kontakt Hunde-Liv i dag for hundetræning Gladsaxe og Søborg eller hvalpetræning Gladsaxe og Søborg, så kigger vi på hvad der er for mulige løsninger med hensyn til holdtræning hunde i Gladsaxe kommune.

Privat hvalpetræning Søborg og Gladsaxe

Uanset målet med træningen, f.eks. at hvalpen skal komme med det samme når du kalder, eller stoppet med at tygge forskellige ting i stykker og komme fri en anden dårlig dårlig adfærd f.eks. hvalpen bider. Så er vores hvalpetræning Søborg og Gladsaxe, en god løsning for både dig og din hvalp!

Hunde-Livs hundetræner Gladsaxe og Søborg tilbyder hvalpehold, for jer der er flere par. Vi træner udelukkende med positive metoder, som er perfekt til små unge hvalpe. Hunde-Livs private hvalpetræning Søborg og Gladsaxe, gør det både stimulerende og sjovt at træne med din nye hvalp, samtidig med at I styrker jeres bånd ejere og hvalp.

Gennem sjove lege, gør vi det nemmere for din hvalp at huske alle de små ting, som vi mennesker vil lære, på hvalpetræning Gladsaxe og Søborg. Hunde-Liv guider jer (dig og din hvalp eller hund) gennem de mange stadier af din kære hunds udvikling og vil hjælpe jer at fælles opnå fælles del mål og de helt store mål.

Det er lige meget om målet med træningen er at få den perfekte by hund, eller hvis der tale om højere ambitioner på konkurrence niveau, vores hundetræner Søborg og Gladsaxe, hjælpe jer, dvs. dig og din hvalp/hund på vej og sørge for, at I bliver godt klædt på. Hos Hunde-Liv er der vigtigt at både hvalpetræningen Søborg og hvalpetræningen Søborg og omegn. er både sjov og nem for ejer såvel som hund, og det er nemlig lige præcis, hvad denne træning er.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for f.eks. hvalpetræning Søborg og Gladsaxe hundetræning 

Er du stadig i tvivl om vores træning er noget for dig? Så er du mere end velkommen at kontakte os, du er også velkommen til at ringe Angelicca, ingen spørgsmål er nemlig dumme. Vi glæder os til at tale med dig!

Er du nysgering på hvad hundetræning Gladsaxe og Søborg koster? 

I kan læse mere om Hunde-Livs priser her. Eller så kan i kontakte Hunde-Livs hundetræner direkte nemt her.

Hundetræning Søborg og Gladsaxe med mulighed for hvalpetræning privat og i hold

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier