fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning og hvalpetræning Hvidovre

Læs mere om hundetræning Hvidovre eller hvalpetræning her eller bestil

Søger du Hundetræning Hvidovre eller Hvalpetræning Hvidovre - privat eller holdtræning? Læs mere om Hunde-Livs hundetræner i Hvidovre her
Søger du Hundetræning Hvidovre eller Hvalpetræning Hvidovre - privat eller holdtræning? Læs mere om Hunde-Livs hundetræner i Hvidovre her

Her kan du få både hvalpetræning og hundetræning Hvidovre og omegn.

Hunde-Liv tilbyder hundetræning og hvalpetræning Hvidovre i dit lokalområdet hvor det passer dig, eller i Nordsjælland

Hvidovre er en større kommune i Region Hovedstaden med ca. 52 818 indbyggere. Hvis du bor i Hvidovre kommune og er en af mange hundeejere så er der nu muligt at komme med på holdtræning eller at bestille enetimer hundetræning Hvidovre og omegn. eller i Nordsjælland. Angelicca hundetræner hos Hunde-Liv er uddannet veterinærsygeplejerske med adfærdsspeciale samt dyretelepati, Angelicca bor i Nordsjælland og tilbyder selvfølgelig også hundetræning Hvidovre og faktisk i hele Storkøbenhavn. Så hvis du er interesseret af hundetræning Hvidovre så skal du læse mere her…

Hvis du overvejer hvalpetræning Hvidovre eller hundetræning Hvidovre, så kan vi sammen finde det bedste sted at træne på, alt efter årstid. Ønsker i lokal træning det vil sige i det miljø, hvor det passer dig og din hund eller hvalpe at træne i, så kan vi sagtens arrangere det Træningen kan foregå i de lokale miljøer, f.eks. i hektisk bytrafikken eller i en hyggelig park. Skriv til Hunde-Liv så finder vi ud hvilket program der passer dig og din hund eller hunde bedst.

Privat hundetræning eller hvalpetræning Hvidovre

Privat hundetræning er træning som foregår typiske enkelte gange eller som et lidt længere  “kursus” hvor vi mødes over flere gange, der er mulighed for ÉN-TIL-ÉN hundetræning Hvidovre for både små (og store) hvalpe, begyndere og øvede hunde og deres ejere.

Hundetræning Hvidovre starter typisk med at Angelicca vil lære jer at kende, så første trin er naturligvis at skaffe et overblik på jeres nuværende behov. Udfyld tilmeld formular her, og beskriv så uddybende som muligt, hvad det er i forventer at då uf af at deltage i hundetræning Hvidovre.

Ved forståelse af hundens måde at kommunikere på, gennem hundens eget sprog  og anvendelse af enkle indlærings og træningsmetoder, kan vi lære vores dejlige hunde både grundlæggende hverdagslydighed og mere avancerede øvelser.

Hunde-Liv tilbyder hvalpetræning Hvidovre og hundetræning Hvidovre for hunde i alle aldre og på alle niveauer der findes. Der er stor mulighed for differentieret hundetræning Hvidovre tilpasset netop dit og din hunds eller hvalps behov. Hunde-Liv tilbyder også enetimer i både træning og adfærdsbehandling.

Hold hundetræning og hvalpetræning Hvidovre

Holdtræning hundetræning Hvidovre eller hvalpetræning Hvidovre er et lidt mere økonomisk valg for den enkelte deltager, da i er flere om omkostningerne, Kontakt Hunde-Liv i dag for hundetræning Hvidovre eller hvalpetræning Hvidovre, så kigger vi på hvad der er for mulige løsninger med hensyn til holdtræning hunde i Hvidovre kommune. Hunde-Liv dækker også Friheden, Avedøre, Brøndby, Vallensbæk og omegn. 

Hunde-Livs hundetræner Hvidovre tilbyder hvalpehold, for jer der er flere par. Vi når vi træner med små hvalpe bruger vi udelukkende positive metoder, som er perfekt til små hvalpe. Hunde-Livs private hvalpetræning Hvidovre, gør det både stimulerende og sjovt at træne med din hvalp, samtidig med at I styrker jeres bånd ejere og hvalp.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for at vide mere om hundetræning og hvalpetræning Hvidovre

Er du stadig i tvivl om vores træning er noget for dig? Så er du mere end velkommen at kontakte os, du er også velkommen til at ringe Angelicca, ingen spørgsmål er nemlig dumme. Vi glæder os til at tale med dig!

Er du nysgering på hvad prisen på hundetræning Hvidovre?

Læs mere: Hunde-Livs priser her.

Du er også velkommen at skrive i Hunde-Livs kontaktformular her på hjemmesiden, sende en mail eller at ringe, hvis der er spørgsmål. Vi glædes og til at høre fra dig!

Hundetræning Hvidovre & Hvalpetræning Hvidovre, privat & hold

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier