fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning og hvalpetræning Frederiksværk Hudested og Halsnæs området

Læs mere om hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs her eller bestil

Uundværlig viden - en blog om livet i balance med hund. Forstå din hund - lær at kommunikerer med din hund. Hunde er yderst vidunderlige, lige så forskellige og med ligeså meget personlighed som deres ejere. Sidens indhold er ene og alene min version og deraf måde at se tingene på, det er derfor vigtigt at du blot tager det du kan bruge og lader resten ligge. Hvis ikke det resonere i dig så lade det ligge, men hvis du derimod finder ud af, at det jeg skriver, resonerer i dig, så føl dig endelig fri til at læse videre og måske endda følge mig på de sociale medier. Jeg vil løbende komme med oplæg, enten her på siden eller på de sociale medier. Mine værdier er autentisitet, innovation og nærvær - du vil hurtigt finde ud af at jeg står meget solidt på at kommunikationen hund og menneske i mellem er vejen frem til et hunde-liv i balance. Derfor vil du ikke finde så mange "tips & tricks" videoer ved mig, men derimod en masse viden som har en tendens, til at få dig som hundeejer, til at reflekterer over din væren med din hund, fremfor øvelsesbaseret info. Du får i min optik - Uundværlig viden i En blog om livet med hund - et liv i balance. Læs spændende og vigtig information om hunde. Få gode råd og tips.
Søger du Hundetræning Hvidovre eller Hvalpetræning Hvidovre - privat eller holdtræning? Læs mere om Hunde-Livs hundetræner i Hvidovre her

Hunde-Livs hundetræner tilbyder hvalpetræning og hundetræning Frederiksværk, Hundested, samt i hele Halsnæs kommune

Hundetræning og hvalpetræning Frederiksværk og Halsnæs nu i dit lokale område i Nordsjælland

Frederiksværk, Hundested og Halsnæs. Halsnæs er halvøen – næsset – som rækker ud i Ise- fjorden. Frederiksværk og Hundested er kommunens største bysamfund. Frederiksværk er en by med 12.815 indbyggere, Hundested er en havneby i Nordsjælland med 8.520 indbyggere, beliggende på halvøen Halsnæs i Torup Sogn. Indbygger antallet betyder så er der stor potentiale til at oprette hundetræning og hvalpetræningshold Frederiksværk, Hundested og Halsnær-området. 

Hvis du bor i Halsnæs kommune og er en af mange hundeejere så glæder jeg mig til muligeden for at oprette holdtræning eller at bestille enetimer hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs. Eller andet sted i Nordsjælland. Angelicca hundetræner hos Hunde-Liv er uddannet veterinærsygeplejerske med adfærdsspeciale samt dyretelepati, Angelicca bor i nærområdet i kommunen og tilbyder selvfølgelig også hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs, men træner også andre steder ved ønsker fra mange hundejere. Så hvis du er interesseret af hundetræning Hundested, Frederiksværk eller i Halsnæs kommune så skal du læse mere her…

Hvis du overvejer hvalpetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs eller hvalpetræning Hundested, Frederiksværk og Halsnæs, så kan vi sammen finde det bedste sted at træne på, alt efter årstid. Ønsker i lokal træning det vil sige i det miljø, hvor det passer dig og din hund eller hvalpe at træne i, så kan vi sagtens arrangere det Træningen kan foregå i de lokale miljøer, f.eks. længst kysten eller i et hyggelig park-område. Skriv til Hunde-Liv så finder vi ud hvilket program der passer dig og din hund eller dine hunde bedst.

Privat hundetræning eller hvalpetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs

Privat hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs er træning som foregår typiske enkelte gange eller som et lidt længere  “kursus” hvor vi mødes over flere gange, der er mulighed for ÉN-TIL-ÉN hundetræning Hundested, Frederiksværk og Halsnæs for både små (og store) hvalpe, begyndere og øvede hunde og deres ejere.

Hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs starter typisk med at Angelicca vil lære jer at kende, så første trin er naturligvis at skaffe et overblik på jeres nuværende behov. Udfyld tilmeld formular her, og beskriv så uddybende som muligt, hvad det er i forventer at då uf af at deltage i hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs.

Ved forståelse af hundens måde at kommunikere på, gennem hundens eget sprog  og anvendelse af enkle indlærings og træningsmetoder, kan vi lære vores dejlige hunde både grundlæggende hverdagslydighed og mere avancerede øvelser.

Hunde-Liv tilbyder også hvalpetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs  og hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs for hunde i alle aldre og på alle niveauer der findes. Der er stor mulighed for differentieret hundetræning Halsnæs tilpasset netop dit og din hunds eller hvalps behov. Hunde-Liv tilbyder også enetimer i både træning og adfærdsbehandling.

Hold hundetræning og hvalpetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs

Holdtræning hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs eller hvalpetræning Hundested, Frederiksværk og Halsnæs er et lidt mere økonomisk valg for den enkelte deltager, da i er flere om omkostningerne, Kontakt Hunde-Liv i dag for hundetræning Hundested, Frederiksværk, eller i Halsnæs eller hvalpetræning i Halsnæs kommune, så kigger vi på hvad der er for mulige løsninger med hensyn til holdtræning hunde i kommunen. Hunde-Liv dækker også Torup, Ullerup, Vinderød, Ølsted, Asserbo og Liseleje.

Hunde-Livs hundetræner Frederiksværk, Hundested og Halsnæs kommune, tilbyder hvalpehold, for jer der er flere par. Vi når vi træner med små hvalpe bruger vi udelukkende positive metoder, som er perfekt til små hvalpe. Hunde-Livs private hvalpetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs, gør det både stimulerende og sjovt at træne med din hvalp, samtidig med at I styrker jeres bånd ejere og hvalp.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for at vide mere om hundetræning og hvalpetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs

Er du stadig i tvivl om vores træning er noget for dig? Så er du mere end velkommen at kontakte os, du er også velkommen til at ringe Angelicca, ingen spørgsmål er nemlig dumme. Vi glæder os til at tale med dig!

Er du nysgering på hvad prisen på hundetræning Frederiksværk, Hundested og Halsnæs?

Læs mere: Hunde-Livs priser her.

Du er også velkommen at skrive i Hunde-Livs kontaktformular her på hjemmesiden, sende en mail eller at ringe, hvis der er spørgsmål. Vi glædes og til at høre fra dig!

Hundetræning Hvidovre & Hvalpetræning Hvidovre, privat & hold

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier