Hundetræning samt hvalpetræning Holte og Nærum og omegn.

Hundetræning Holte og hvalpetræning Nærum

Søger du f.eks. hundetræning Holte, hvalpetræning Holte eller hvalpetræning Nærum og omegn.? Læs hvad Hunde-Livs hundetræner tilbyder lokalt
dog

Hunde-Liv tilbyder både hundetræning og hvalpetræning Holte og Nærum

Vi kan træne i dit lokale miljø hvor det passer dig og din hund bedst

Hunde-Liv tilbyder træning de steder hvor de er mest hensigtsmæssigt for dig og din hund at træne, det kan være i den lokale bytrafik eller f.eks. ude ved vandet. Hund-Liv er hundetræneren Angelicca som er uddannet veterinærsygeplejerske, hundetræner med adfærdsspeciale samt dyretelepati, Angelicca er fleksibel med måde lokation (hvor hundetræningen skal ske) og tillpasser træningen så at det passe jer bedst. Angelicca bor selv i Nordsjælland og tilbyder hundetræning Holte og hvalpetræning Nærum og omvendt dvs. hundetræning Holte Nærum og hvalpetræning Holte, træning med hunde kan arrangeres på mange forskellige måder, kontakt Hunde-Liv for den bedste løsning.

Angelicca brænder for at udvikle relationen hund og menneske emellem og hun forstår hvorfor en hunde er kendt som ”menneskets bedste ven”. På vores hundetræning Holte eller hvalpetræning Nærum og Holte, fokuseres det meget på de signaler, som hunden afgiver, og der bliver taget hensyn til dem. Vi kigger på udtryk hunden har og giver os mv. Hvad har den tænkt sig at gøre? Er den eksempelvis oplagt og har lyst til at hundetræning eller kræves der mere for at den skal finde motivation? 

Hunde-Liv bruger positiv belønning når vi praktiserer hundetræning Holte og Nærum. Hunde-Liv går ikke ind for straf af hunde. Det betyder, at din hund får positiv opmærksomhed for ønsket adfærd, imens den bliver ignoreret når der er tale om en negativ adfærd, f.eks. hvis din hund gør noget som vi ikke vil have den til. Der er mange metoder. Lad os tage en snak om dem, så finder vi ud af hvad den bedste træning er for dig og din hund. 

Privat hundetræning Holte og Nærum 

Privat hundetræning Holde og Nærum kan foregå både som et “kursus” hvor mi mødes i en periode til træning, eller i form for et par enkelte gange, alt efter behov. Hunde-Livs hundetræner Holte og Nærum tilbyder kurser og træning for både begyndere og øvede hunde samt hundeejere.

Hold hundetræning Holte og Nærum

At træning i hold er et budget alternativ til hundetræning, da i typisk er flere om at dele min opmærksomhed. Kontakt Hunde-Liv idag for hundetræning eller Hvalpetræning Holte, så at vi kan aftale nærmere og sammen finde den bedste løsning på hundetræning Holte i hold. Holdtræning kan arrangeres både i form for hvalpehold samt for voksne hunde.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for f.eks. hvalpetræning  Holte eller hundetræning  Holte eller i Nærum

Kontakt Hunde-Liv for mere info vedrørende hundetræning Holte og omegn, du kan også ringe bare for at du ønsker at høre lidt mere om hvordan f.eks. hundetræning eller hvalpetræning Holte kan foregå, vi hør gerne fra dig og dig hund eller hvalp og vi svarer på alle dine spørgsmål omkring hundetræning Holte, eller Nærum og omegn.. Husk ingen spørgsmål er dårlige spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig! I kan læse mere om Hunde-Livs priser her. Eller så kan i kontakte Hunde-Livs hundetræner nemt her.

Hundetræning Holte samt hvalpetræning Holte eller Nærum

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier