fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning Helsingør og hvalpetræning Helsingør

Hundetræner i Nordsjælland og i Helsingør til både hvalpe og hunde, privat og i hold

Hundetræning Helsingør og hvalpetræning Helsingør og omegn.
Søger du f.eks. hundetræning Helsingør eller hvalpetræning Helsingør og omegn? Læs mere om hvad Hunde-Livs hundetræner tilbyder her

Søger du hundetræning i Helsingør?

Hunde-Liv tilbyder hvalpetræning og hundetræning Helsingør og omegn.

Hund-Liv er hundetræneren Angelicca som er uddannet veterinærsygeplejerske, hundetræner med adfærdsspeciale samt dyretelepati. Hvis du er hvalp eller hundeejere og overvejer hundetræning Helsingør eller i Nordsjælland, så er du kommet det rette sted. 

Der er nemlig mange forskellige muligheder at træne med din hund på hvis du bor i Helsingør og omegn. Det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af hvad der er den mest hensigtsmæssige træningsform for dig og din hund, eller hvalp. En god start er derfor at udfylde Hunde-Livs “tilmeld hundetræning Helsingør” eller “tilmeld hvalpetræning Helsingør” formular her på hjemmesiden. Svar på spørgsmålene så ærligt som i kan og beskriv gerne så meget som muligt om hvad i søger af for form for træning eller ønsker af hjælp. 

Privat hundetræning eller hvalpetræning Helsingør

Privat hundetræning Helsingør kan foregå både som et “kursus” hvor vi mødes i en periode til ÉN-TIL-ÉN hundetræning, eller i form for et par enkelte gange, alt efter behov. Hunde-Livs hundetræner Helsingør tilbyder nemlig både kurser og træning for både begyndere og mere øvede hunde og deres hundeejere.

Hold hundetræning eller hvalpetræning Helsingør

At træne sammen i hold, betyder ofte en lavere pris for hver enkelt, hvor i er flere om at dele Angeliccas (Hunde-Livs hundetræner) opmærksomhed. Der er også andre fordele som at jeres hund får en udmærket mulighed for at være sammen med andre hunde. Kontakt Hunde-Liv idag for hundetræning eller Hvalpetræning Helsingør i hold, så at vi kan aftale nærmere og sammen finde frem til den bedste hold hundetræning Helsingør. Holdtræning kan arrangeres både i form for hvalpehold samt for voksne hunde.

Hvordan foregår hundetræning f.eks. i Helsingør?

Hunde-Liv bruger primært positiv belønning når vi træner sammen. Hunde-Liv går ikke ind for straf af hunde. Det betyder, at din hund får positiv opmærksomhed for ønsket adfærd, imens den bliver ignoreret når der er tale om en negativ adfærd, f.eks. hvis din hund gør noget som vi ikke vil have den til. Der er mange metoder og vi findes sammen ud af hvad der er bedst i jeres tilfælde. Lad os sammen tage en snak om de forskellige metoder, så finder vi sammen ud af hvad der fungerer bedst for dig og din hund, eller hunde.

Skriv eller ring til Hunde-Liv for f.eks. hvalpetræning Helsing eller hundetræning Helsingør

Kontakt Hunde-Liv for mere info vedrørende hundetræning Helsingør og omegn, du er også velkommen til at ringe til for at du f.eks. ønsker at høre lidt mere om hvordan f.eks. hundetræning eller hvalpetræning Helsingør kan udspille sig, vi hør gerne fra dig og dig hund eller hvalp og vi svarer på alle dine spørgsmål omkring hundetræning i Helsingør. Husk ingen spørgsmål er fokert. Vi glæder os til at høre fra dig! I kan læse mere om Hunde-Livs priser her. Eller så kan i kontakte Hunde-Livs hundetræner nemt vi formularen her.

Vi har været meget glade for vores miljøtræning hos Hunde-Liv! Vores søde lille hvalp har nu bestået sin eksamen efter to kurser og vi fortsætter selv ude I virkelighden. Vi har lært en masse og vires hund er socialiseret med mange slags hunde qua Hunde-Liv. Holdene var aldersintegreret og det var vi rigtig glade for! Både hvalp og menneske havde nogle at se op til og det gjorde undervisningen meget stimulerende og spændende. Derudover var det virkelig hyggeligt at mødes med andre hunde, det var lidt som en mødre gruppe for hunde. Jeanette er super god til at udfordre individuelt og det er dejligt at man kan mærke hvor glad hun er for alle hundene.

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier