fbpx
Søg
Close this search box.

Hundetræning Ballerup og hvalpetræning Ballerup

Hundetræning Ballerup og hvalpetræning i Ballerup kommune

Hundetræning Ballerup og hvalpetræning Ballerup og omegn.
Hundetræning Ballerup og hvalpetræning Ballerup og omegn.

Hundetræning Ballerup tilbyder lokalt eller i Nordsjælland

Hundetræner som er uddannet veterinærsygeplejerske, med adfærdsspeciale samt dyretelepati

Hunde-Liv tilbyder fleksibel hundetræning de steder hvor de er mest hensigtsmæssigt for dig og din hund at træne, det kan være i den lokale bytrafik i Ballerup eller f.eks. ude i skoven. Hund-Liv er hundetræneren Angelicca som er uddannet veterinærsygeplejerske, hundetræner med adfærdsspeciale samt dyretelepati.

Der er mange muligheder at træne på hvis du bor i Ballerup og det er kun fantasien som sætter grænsen. Igen er det vigtigt at finde ud af hvad der er mest hensigtsmæssigt. For at finde ud af dette er det vigtigt for Angelicca, Hunde-Livs hundetræner Ballerup, at lære jer lidt at kende. En god start er derfor at udfylde vores tilmeld hundetræning Ballerup eller hvalpetræning Ballerup formular her på hjemmesiden. Svar på spørgsmålene grundeligt og forklar gerne så meget som muligt af det som i tror kan være godt for Hunde-Livs hundetræner at vide om dig og din hund på forhånd. På den måde får i det bedste program skræddersyet til jer. 

Privat hundetræning eller hvalpetræning Ballerup

Privat hundetræning Ballerup kan foregå både som et “kursus” hvor mi mødes i en periode til træning, eller i form for et par enkelte gange, alt efter behov. Hunde-Livs hundetræner Ballerup tilbyder både kurser og hundetræning for begyndere og mere øvede hunde og deres hundeejere.

Hold hundetræning eller hvalpetræning Ballerup

At træne sammen i hold er lidt af et budget alternativ til hundetræning, hvor i er flere om at dele Angelicca s opmærksomhed. Kontakt Hunde-Liv idag for hundetræning eller Hvalpetræning Ballerup i hold, så at vi kan aftale nærmere og sammen finde den bedste løsning på hold hundetræning Ballerup eller i Nordsjælland. Holdtræning kan arrangeres både i form for hvalpehold samt for voksne hunde.

Hvordan foregår hundetræning i Ballerup?

Hunde-Liv bruger primært positiv belønning når vi træner sammen. Hunde-Liv går ikke ind for straf af hunde. Det betyder, at din hund får positiv opmærksomhed for ønsket adfærd, imens den bliver ignoreret når der er tale om en negativ adfærd, f.eks. hvis din hund gør noget som vi ikke vil have den til. Der er mange metoder og vi findes sammen ud af hvad der er bedst i jeres tilfælde. Lad os tage en snak om dem, så finder vi ud af hvad den bedste træning er for dig og din hund. 

Skriv eller ring til Hunde-Liv for f.eks. hvalpetræning Ballerup eller hundetræning Ballerup

Kontakt Hunde-Liv for mere info vedrørende hundetræning Ballerup og omegn, du kan også ringe bare for at du ønsker at høre lidt mere om hvordan f.eks. hundetræning eller hvalpetræning Ballerup kan udspille sig, vi hør gerne fra dig og dig hund eller hvalp og vi svarer på alle dine spørgsmål omkring hundetræning i Ballerup. Husk ingen spørgsmål er dårlige spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig! I kan læse mere om Hunde-Livs priser her. Eller så kan i kontakte Hunde-Livs hundetræner nemt her.

Søger du f.eks. hundetræning Ballerup eller hvalpetræning Ballerup og omegn.? Læs her hvad Hunde-Livs hundetræner tilbyder

Send Hunde-Liv en hurtig besked

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier