fbpx
Søg
Close this search box.

HUNDETRÆNING I København og nordsjælland - Halsnæs I NÆRVÆR og kommunikation

Booking af adfærds -Session Eneundervisning

Hunde-liv.dk hundetræning adfærdsrådgivning - Eneundervisning

Når jeg har modtaget Jeres bookning;

Du/I er mere end velkommen til at komme med flere ting i jeres beskrivelse. De ovenstående er nogle af de ting jeg gerne så var skrevet ned og taget stilling til, da det vil spare os for meget tid når først vi skal se på problemet
Når jeg har modtaget jeres bookning, vil du blive kontaktet pr tlf. ang. Mødedag og tid.

(jeg forbeholder mig ret til, at der kan gå et par dage før samtalen, så jeg hermed har forberedelsestid til at sætte mig ind i Jeres hund)


Hvilket tidspunkt er Du bedst at træffe?


DET ER VIGTIGT, AT HAVE TILSET DYRLÆGE FØR ADFÆRDSBEHANDLING, SÅ VI KAN UDELUKKE SYGDOM, SKADER ELLER SMERTER. DA DETTE KAN VÆRE ÅRSAG TIL EN ÆNDRET AFÆRD.

Spørgsmål som jeg gerne ser besvaret

Når jeg har modtaget Jeres bookning;

Du/I er mere end velkommen til at komme med flere ting i jeres beskrivelse. Jo flere ting/situationer I nedfælder, jo mere præcis i min rådgivning kan jeg være. 

Det ovenstående er nogle af de ting jeg gerne så var skrevet ned og taget stilling til, da det dels vil starte en mental proces for jer men også vil spare os for meget tid når først vi skal se på diverse problematikker.

Når jeg har modtaget jeres bookning, hvad end det er en booking af onlineforløb eller et skræddersyet fysisk fremøde forløb, vil du blive kontaktet pr tlf. eller mail, vedrørende, mødedag og tid, ved fysisk fremmøde (skriv gerne mulige datoer og tider som er attraktive for jer). 

Hvis det er et onlineforløb, vil du modtage en fakturering ved tilmelding og derefter for hver måned (af tekniske årsager kører det endnu ikke så smart, så derfor vil du pr mail modtage en faktura 3 dage før den nye måned starter, når det tekniske er oppe og kører, vil denne månedsbetaling kører automatisk via en mobilpay opkrævning) 

Jeg glæder mig til at følge dig og din hunds nye rejse, så vi sammen kan skabe en dyb og robust relation.

jeg forbeholder mig ret til, at der kan gå et par dage før den telefoniske samtalen, så jeg hermed har forberedelsestid til at sætte mig ind i jer og jeres hund.

Hvis hunden har et adfærdsproblem:

DET ER VIGTIGT, AT HAVE TILSET DYRLÆGE FØR ADFÆRDSBEHANDLING, SÅ VI KAN UDELUKKE SYGDOM, SKADER ELLER SMERTER. DA DETTE KAN VÆRE ÅRSAG TIL EN ÆNDRET AFÆRD.

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier