HUNDETRÆNING I NÆRVÆR

Hvalpetræning

ADFÆRD, PRIVAT, enetimer- & MILJØTRÆNING

Miljø Hundetræning

Miljøtræning er træning, hvor man vænner hunden til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for

Adfærdstræning

Adfærdstræning, regulering og rådgivning er til dig der har en hund med et ”adfærdsproblem”.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig her til adfærd, privat- eller miljøtræning her og læs mere om Hunde-Liv's priser

Miljø hvalpetræning skaber balance i din hvalp

Hvalpetræning i nærvær med fokus på kommunikation hund og menneske imellem

Hvalpetræning Nordsjælland, hvalpesocialisering Nordsjælland, hvalpe miljø hundetræning ved Hunde-Liv.

MILJØ Hundetræning OG KONTAKTTRÆNING er vejen til balance.

Miljø hundetræning er det mest obligatoriske, det bedste redskab til at styrke din hvalp til hverdagslivet og de mange forskellige situationer som din hvalp vil komme igennem på sin færd.

Hvalpe miljø hundetræning er træning, hvor man vænner hvalpen til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for

I hvalpe miljø hundetræning fokuserer vi på hvalpens kropssprog og velvære ved at vinde hvalpens tillid samt forståelsen af hvalpens kommunikationsformer.

 • Hvordan viser hvalpen os at den trives, eller ikke trives?
 • Hvordan viser vi hvalpen at alt er ok?
 • Hvordan får vi kontakt med hvalpen?
 • Hvordan vinder man hvalpens tillid?

Har du din hvalps tillid? – bliv klogere på din hvalp med miljø hvalpetræning Nordsjælland ved Hunde-liv.

Mange mennesker samlet på et sted, byens pulserende liv og uforudsigelig/pludselige lyde/bevægelser. Det ofte ting, som hunde er bange for.  Men i miljø hundetræning kan alt lade sig gøre, hvis du har hvalpens tillid, og for den som bærer viljen i hjertet.

Hvalpen skal også socialiseres –

Hvalpesocialisering er vigtigt idet hvalpen lærer at omgås andre hunde og dermed bevare sit eget hundesprog samt lære at aflæse sine artsfæller.

Der vil også være hvalpesocialisering idet hvalpen vil være blandt andre hunde på holdet, men også se og aflæse forbipasserende hvalpe/hunde.

Miljø hundetræning er vigtigt, fordi hunden lærer at opføre sig roligt i nye og måske farlige situationer. Det krævet et stort tillidsbånd mellem hvalp og fører, for hvis du har din hvalps tillid, så vil den gøre alt for dig.

Det handler om at have den mentale indstilling, at “Når jeg kan gå forbi den pulserende, farlige by, så kan min hvalp også”. Det handler om tillid og at vise din hvalp vejen frem.

Det er ikke kun hvalpen, der skal trænes, men i lige så høj grad, hvis ikke i højere grad, mennesket, hundeføreren.

Hvalpe bliver mentalt udfordret med miljø hundetræning, og derfor er det vigtigt at man går stille og roligt frem, bygger træningen op efter hvalpens mentale behov og sind. Det er herigennem at vores lære om hvalpens kropssprog og kommunikation kommer ind, og mit absolutte fokusområde.

Der vil være max 4 hvalpe Per hold.

Jeg går ind for individuel og 100% personlig skræddersyet træning af dig og din hvalp.

Det vil sige, at jeg lægger stor vægt på, at tilpasse hundetræningen til jeres behov og hverdag samt ønsker i livet, altså i forhold til hvor du ønsker at nå hen med din hvalp.

 • Hvad vil du gerne have ud af din hvalp?
 • Hvad er dit mål for hvalpens liv?
 • Hvilke værdier er vigtige for dig?
 • Er din værdi, at du kan få en hund som du kan tage med dig over alt i din hverdag, både på besøg hos venner og familie osv.

Det betyder så, at alle deltager på holdet, vil med sikkerhed have forskellige hundetrænings opgaver og hjemmeopgaver.

Alle træningssessioner afsluttes med at hver især får hundetrænings hjemmeopgaver, disse opgaver kan både være hundetræningsopgaver men så sandelig også opgaver hvor du som hundeejer skal arbejde med dig selv og dine egne mønstre.

Praktiske oplysninger

 • Hvalpehundetræningen vil forløbe over 7 hundetræningsgange og varigheden vil være på ca 1 time
 • Den første hundetræningsgang vil være en analyse af dig og din hunds kommunikation og samarbejde. Årsgaen hertil er, at jeg til de næste hundetræningsgange hermed kan planlægge din og din hunds individuele træning fremadrettet.
 • Hundetræningen vil forgå hver anden uge i lige weekender. dvs. man har fri i ulige weekender, men her er der så mulighed for at øve på de allerede igangsat øvelser du/I får til hvalpetræningen.
 • Vi træner i hele region hovedstaden, det er dog delt op i forhold til kommuner. På fredage og søndage træner vi i følgene kommuner: Hørsholm, Rudersdal, Lyngby/Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Furresø og Allerød.
 • På lørdage træner vi i følgende kommuner: Gribskov, Hillerød, Fredensborg, Halsnæs, Frederikssund, Horsholdm, Egedal og Allerød.
 • Alle hunde og hundeejer vil altid få hjemmeopgaver for, disse kan enten dreje som on hundeøvelser men i så sandelighed også opgaver som kun indvoldvere hundejeren selv.
 • Prisen er kun 1695 kr. for 7 x individuel hvalpetræning samt 100% support under hele forløbet. 

Nysgerrig?

Bliv klogere på hvalpe miljø hundetræning ved at tilmelde dig det næste hold.

 

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske, hundetræner med adfærdsspeciale,  og dyretelepatør. Alt hvad jeg har tillært mig via mine uddannelser, bruger jeg tværfagligt i mit arbejde med dig og din hund.

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier