Hellerup dog walk

Hundebørnehaven

hunde-liv i samarbejde med hellerup dog walk og hundebørnehaven

Miljø Hundetræning

Miljøtræning er træning, hvor man vænner hunden til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for

Adfærdstræning

Adfærdstræning, regulering og rådgivning er til dig der har en hund med et ”adfærdsproblem”.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig her til adfærd, privat- eller miljøtræning her eller få mere at vide om hundebørnehaven

Hundebørnehaven

Danmarks bedst anmeldte Hundebørnehave med afhentnings-service

Ud over at have en god og tillidsfuld kontakt med dig, så har din hund også brug for at få tilfredsstillet dens medfødte behov for et aktivt folkliv med andre hunde. Dette behov kan du opfylde selv, ved at have et godt og stort netværk af andre hundeejere, som du mødes med nogle gange om ugen så hundene kan socialisere sammen i en større hundeflok af forskellige racer, køn og aldre.

 En anden – og mere og mere almindelig – måde at opfylde dette behov på kan være at melde din hund i en Hundebørnehave, hvor den vil få en stor fast gruppe af hundevenner, som den kan mødes med og være sammen med et par gange om ugen i dagtimerne.

Hund-liv samarbejder med ægteparret Magnus Hinge og Anja Mortensen fra Hellerup Dog Walk, som har Danmarks bedst anmeldte Hundebørnehave med afhentnings-service og har arbejdet professionelt med hunde siden 2014. Hundebørnehaven er 2,5 time med snusen, leg og socialisering i en rigtig hundeflok i vores store, indhegnede og private hundepark i Nordsjælland.

Giver du Hundebørnehaven en nøgle, så kan du fokusere på dine gøremål i hverdagen, mens den henter din hund og sørger for, at den får en fantastisk dag i naturen med alle dens hundevenner i flokken, sådan som alle hunde fortjener at leve. Kontakt Hellerup Dog Walk’s Hundebørnehaven via. nedenstående kontaktformular for at booke en uforpligtende snak om Hundebørnehaven.

Læs mere om Hellerup Dog Walk på deres hjemmeside: 

Er du interesseret at høre mere om hundebørnehaven, udfyld formularen

Inspiration og tips

Hunde-Liv på det sociale medier

Læs opslag, se videos og meget mere på de sociale medier